Cele trei zodii norocoase in iubire in a doua jumatate a lunii mai 2022

1
De Cristina Tudor
18 mai 2022

Destine schimbate, lectii invatate, iubirii regasite, planuri pana la adanci batraneti si o dragoste divina. Care sunt zodiile norocoase pe plan sentimental in a doua jumatate a lunii mai?

Esti curioasa sa afli daca te numeri printre zodiile cu care Universul are planuri marete in ceea ce priveste viataamoroasa? Atunci citeste in continuare! Iata care sunt cele trei zodii norocoase in iubire in a doua jumatate a lunii mai 2022!

Horoscop Berbec

Te simti foarte norocoasa in aceasta perioada. Dragostea pe care o descoperi este cea mai importanta si mai frumoasa din lume – este dragostea de sine. Si asa, draga mea, tu incepi o noua etapa a vietii tale, un drum interesant in care inveti cat de mult contezi. Alegi sa te pui pe primul loc, sa iti dai seama cine esti cu adevarat, ce iti doresti de la viata, care sunt lucrurile care te fac fericita si ce vrei sa faci cu viata ta in viitor.

Linistea se instaleaza in sufletul tau si parca nu mai simti nevoia de a mai alerga dupa validarea oamenilor din jur. Esti fericita cu tine. Esti bine cu tine. Esti multumita cu viata ta si nu mai ai nevoie de absolut nimic. De acum inainte totul va fi de o mie de ori mai frumos pentru ca, in sfarsit, ai invatat cat de importanta esti.

Horoscop Balanta

Jumatatea lunii mai aduce surprize frumoase si neasteptate pe plan sentimental. Daca esti deja intr-o relatie, iti dai seama cat esti de norocoasa deoarece partenerul de cuplu alege sa iti demonstreze clipa de clipa ca tine la tine. Daca nu ati vorbit inca despre planurile de viitor, ar fi bine sa o faceti pentru ca amandoi sunteti pe aceeasi lungime de unda si va doriti sa intemeiati o familie.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com