Citatul sufletului tau pentru luna aprilie 2021 in functie de zodia in care te-ai nascut

1
De Cristina Tudor
9 apr. 2021

Luna Aprilie este aici pentru a ne vindeca sufletele.

Universul ne protejeaza inimile si ne ajuta sa ne eliberam de toata durerea, sa inchidem ranile si sa vindecam cicatricile. Este o perioada frumoasa, de crestere spirituala, de iubire neconditionata fata de noi insine, de redescoperire.

Afla care este citatul pentru sufletul tau pentru a patra luna a anului 2021 in functie de zodia in care te-ai nascut.

Berbec

Nu iti cere niciodata iertare pentru sentimentele pe care le afisezi. Atunci cand faci acest lucru, tu iti ceri practic iertare pentru adevarul din tine. Si putini au puterea sa puna in palma altcuiva emotii, intr-o lume de masti si suflete goale. Sunt putine lacrimi sincere pe pamant.

Taur

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta.

Gemeni

Daca vrei sa faci o schimbare, e nevoie si de rabdare, e ca si cum plantezi o samanta din care iti vine greu sa crezi ca va iesi o adevarata planta, dar dupa ceva timp asta se intampla cu conditia sa nu tai primii lastari, doar pentru ca nu vezi inca o planta matura.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.