Courteney Cox regreta procedurile cosmetice pe care le-a facut in trecut: „Nu realizam cat de ciudat arat”

1
De Cristina Tudor
23 feb. 2022

Courteney Cox a declarat ca nu a realizat cat de ciudat arata dupa ce a apelat la diferite proceduri si tratamente cosmetice, precum injectiile cu fillere si Botox.

Actrita din „Friends”, in varsta de 57 de ani, a recunoscut ca a incercat initial sa lupte impotriva imbatranirii si a apelat la diferite tipuri de injectii si alte tratamente. Ea a spus ca si-a dat seama ca „o luase razna”, iar acum incearca sa imbatraneasca „cu gratie”.

„La un moment dat realizezi ‘Oh, chipul meu se schimba. Par mai batrana’. Si am incercat sa alerg dupa acel aspect tanar al fetei ani la rand”, a declarat ea intr-un interviu pentru Sunday Times Style, citat de Daily Mail.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de New York Post (@nypost)

„Si nu am realizat ca arat ciudat cu toate acele injectii si alte lucruri pe care le facem asupra chipului meu, pe care acum nu le-as mai face niciodata”, a adaugat actrita.

Glumind daca sa puna sau nu o poza pe Instagram de atunci, in comparatie cu una din prezent, Courteney a adaugat: „As spune ‘Ziua in care realizezi ce vorbesc prietenii tai despre tine’”.

„Pentru ca oamenii vorbeau despre mine, cred. Dar la un moment dat mi-a spus ‘Trebuie sa ma opresc. E o nebunie’”, a completat actrita.

Intr-un interviu din anul 2017, Courteney a dezvaluit ca a incercat sa elimine efectul procedurilor estetice. „Mi-am scos toate fillerele. Ma simt mai bine pentru ca arat asa cum sunt eu. Cred ca acum arat mai mult asa cum eram inainte. Sper”, a marturisit Cox. „Lucrurile se schimba. Totul decade, iar eu incercam sa opresc asta, dar ma facea sa arat fals”, a mai spus actrita.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagram/@courteneycoxofficial