Cum arata Andreea Berecleanu in 1989? Prezentatoarea TV avea 15 ani la revolutie

1
De Cristina Tudor
28 dec. 2019

Andreea Berecleanu a aratat in premiera o imagine cu ea de la varsta de 15 ani, din 1989, din anul Revolutiei din Romania.

Multi o considera pe Andreea Berecleanu cea mai frumoasa femeie din Romania. Are 44 de ani, dar chipul ei, ochii ei si alte trasaturi spun altceva. Pare ca ar fi o adolescenta la 18 ani!

Prezentatoarea are ani intregi de experienta in presa, in jurnalism, in acest domeniu media in care lucreaza inca de la debut. Se mandreste cu multe materiale exclusive, cu multe stiri prezentate in direct. Iata ca acum, inainte de Craciun, ea a aratat o poza tuturor de la 15 ani. Avea trasaturi speciale, o frumusete debordanta.

Ea a retrait acum clipele revolutiei, cum era ea in 1989, cum a simtit acele momente importante care au schimbat cursul Romaniei.

„Sunt nascuta in 1975, deci aveam 15 ani. Stiam despre ce se intamplase la Timisoara, eram la curent cu evenimentele din acele zile. Ai mei, atat parintii, cat si bunicii, ascultau posturi de radio interzise si anume Europa Libera si Vocea Americii. Iar eu stiam sa tac, invatasem sa nu spun nimanui ce se discuta acasa, ce se asculta acasa.

Pe 21 decembrie, plecasem in cautarea unui cadou pentru ziua de nastere a tatalui meu, care era nascut chiar pe 25 decembrie. Am pornit pe jos de acasa, zona Parcului Carol si am ajuns la singurele magazine din acea perioada. Cei nascuti dupa 1990, trebuie sa stie ca in acele vremuri erau doar cateva magazine universale mari.

Dintre cele mai cunoscute, Unirea si Cocor. Nu gasisem nimic frumos, era si greu sa-ti placa ceva, si am mers mai sus, catre Piata Universitatii. In momentul in care m-am apropiat de Sf Gheorghe si Coltea, am vazut multimea care se adunase deja in Piata Universitatii.

Dar primul lucru care m-a izbit a fost stema de stat decupata din mijlocul drapelului. Atunci mi-am dat seama ca lumea plecase de la mitingul de la CC, acolo unde Ceausescu isi tinuse discursul, si incepuse Revolutia.”

Citeste continuarea pe OK Magazine

Foto: Instagram – @andreeaberecleanu