Cum cuceresti barbatul Gemeni: cele mai bune sfaturi de seductie

1
De Cristina Tudor
29 mai 2020

Vrei sa afli cum sa cuceresti barbatul Gemeni fara prea mari eforturi? Iata cele mai bune sfaturi astrologice!

Sa cuceresti barbatul Gemeni este o provocare, dar daca reusesti acest lucru, atunci viata ta alaturi de el va fi una de vis!

Barbatul Gemeni este o persoana foarte flexibila atunci cand vine vorba de dragoste. Nu va fi niciodata un partener obsesiv, ci va incerca sa dea dovada de cat mai multa intelegere. De asemenea, este unul dintre cei mai empatici oameni care exista pe lume, pentru ca intotdeauna va fi acolo cand cineva are nevoie. Mereu isi va incuraja partenera sa treaca peste anumite probleme, o va determina sa devina cea mai buna varianta a sa si o va sustine sa-si indeplineasca visurile. Cu toate acestea, barbatul Gemeni are si o latura mai putin placuta. Este foarte imprevizibil, instabil si are tendinta de a renunta sau de a se plictisi destul de usor intr-o relatie.

Cum sa cuceresti barbatul Gemeni – Flirteaza intens

Este esential sa stii sa flirtezi pentru a seduce un barbat din zodia Gemeni. Cu siguranta nu o vei putea face la fel de bine ca si el, dar cu toate acestea trebuie sa dai tot ce ai tu mai bun in materie de tehnici de seductie.

Barbatului din aceasta zodie ii place sa se joace, pentru ca nu ia dragostea prea in serios, nici macar atunci cand este implicat intr-o relatie. Din acest motiv, cea mai mare greseala pe care o poti face cu un barbat din Gemeni este sa fii prea serioasa sau disperata. Daca nu ii oferi nimic distractiv, nu va fi interesat si isi va vedea de drum.

Cum sa cuceresti barbatul Gemeni – Creeaza o atmosfera romantica

Daca il inviti la cina la tine acasa, fa-ti timp sa creezi o atmosfera romantica, cu lumanari si muzica buna. Chiar daca acest nativ pare mai degraba cerebral, el se bucura de romantism din cand in cand, mai ales cand vine sub forma unei surprize. Insa, lucrul important de retinut este ca un barbat din Gemeni are nevoie de varietate. Sa nu crezi ca daca cina romantica a iesit bine va functiona si a doua oara. El isi doreste noutate si aventura. Fii creativa si unica si vei fi recompensata!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.