Cum ii place sa fie sedus, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
18 mai 2022

Jocul seductiei e ceva ce tuturor ne place. Indiferent daca esti barbat sau femeie, cu totii vrem sa simtim acea pofta care vine impreuna cu a fi sedus de cineva pentru care avem sentimente puternice.

S-ar putea sa faci greseala de a crede ca toti barbatii sunt destul de simpli si previzibili cu privire la modul in care le place sa fie sedusi, dar sa crezi asta inseamna sa cazi in capcana de a presupune ca toti sunt la fel!

Iata cum vrea sa fi sedus, in functie de zodia in care s-a nascut!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul pretuieste onestitatea mai presus de orice, asa ca cel mai eficient mod de a-l seduce este sa iesi cu el si sa-ti marturisesti dorinta!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurului ii place sa stie ca exista o conexiune profunda inainte de a duce lucrurile la urmatorul nivel, asa ca va trebui sa deveniti prieteni buni inainte de a incerca sa fiti iubiti.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenilor le plac surprizele si spontaneitatea, asa ca in cel mai frumos mod posibil, probabil vei obtine cea mai buna relatie daca ii surprinzi de ii dai pe spate.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul este starnit de atingerea umana si de conexiune, asa ca nu vei da gres mangaindu-i bratele si facand mici miscari care va pot apropia.

Leu (22 iulie – 22 august)

Adesea este nevoie de multa munca pentru a atrage atentia unui Leu, asa ca imbraca-te in cele mai frumoase haine si asigura-te ca arati de milioane inainte de a te apropia de el.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: pexels.com