Cum iti dai seama ca e complet sincer cu tine, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
17 iul. 2020

Vulnerabilitatea este un lucru minunat, iar atunci cand partenerul tau se deschide in fata ta, legatura dintre voi se va suda si mai mult!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Unora le vine foarte greu sa spuna ce ii deranjeaza.

Iti vei da seama de increderea pe care o are Berbecul atunci cand te lasa sa stii cand ceva il deranjeaza. In mare parte a timpului, barbatii se simt presati sa se comporta ca si cand totul e bine, iar admiterea faptul ca sunt suparati sau raniti i-ar face sa para slabi. Dar, Berbecul demonstreaza cat de mult inseamna relatia voastra cand el e complet sincer cu privire la ceea ce se intampla cu adevarat cu el.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Atunci cand partenerul tau din Taur vorbeste cu tine despre ceva important pentru el sau cand se afla intr-o pozitie vulnerabila, cum ar fi dupa sex, demonstreaza cat de mult te iubesre si cat de mult ii pasa de parerea ta asupra unui subiect.

Este usor sa purtati o conversatie atunci cand va aflati la restaurant, dar devine mai complicat atunci cand va aflati acasa la parintii lui sau dupa o partida de amor, cand apararea lui e la pamant.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Stii ca partenerul tau din Gemeni se deschide in fata ta atunci cand nu numai ca iti spune adevarul atunci cand ii pui intrebari importante, dar si cand este interesat cu adevarat de viata ta si de trecutul tau.

El nu vrea ca voi doi sa va cunoasteti unul pe celalalt superficial, vrea o conexiune profunda si cat mai cinstita.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Stii ca e vulnerabil atunci cand impartaseste cu tine nu numai lucrurile bune, ci si pe cele rele.

Exista momente cand subliniem doar aspectele pozitive ale vietii noastre, ca si cum impartasirea celor negative ii va pune pe ceilalti pe fuga. Dar, singura modalitate de a cunoaste pe cineva este de a-i cunoaste greselile si lucrurile mai placute.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.