Cum iti dai seama ca esti prioritatea lui, in functie de zodia in care s-a nascut

1
De Cristina Tudor
17 iul. 2021

Astrologia iti poate oferi o perspectiva asupra comportamentului sau, deoarece barbatii nascuti sub un anumit semn zodiacal impartasesc unele asemanari.

Dupa ce vei afla ca esti cel mai important lucru din viata lui, vei putea sa te relaxezi si sa il apreciezi mult mai mult.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Daca esti prioritatea lui numarul 1, interesele si hobby-urile tale vor deveni si ale sale. Nu era deloc interesat sa mearga la sala de sport inainte sau sa faca drumetii, dar, din moment ce tu adori sa faci aceste lucruri, le va face si el.

Vrea sa petreaca cat mai mult timp cu tine si, stiind ca faci ceva care te bucura, se bucura si el. Si daca nu poate participa, va fi cu gandul la tine si se va arata interesat de ce ai facut.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Daca amandoi aveti o viata ocupata, el este cel care are grija sa petreceti cat mai mult timp impreuna. Nu-si va programa nimic care ar putea sa va impiedice sa va intalniti.

Taurul se va asigura intotdeauna ca va vedeti cat mai mult unul pe celalalt.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Barbatului din zodia Gemeni ii place sa stie totul despre viata ta si pune constant intrebari pentru a te cunoaste mai bine.

Il fascinezi cu fiecare etapa a relatiei voastre si este lacom sa afle cat mai multe lucruri noi despre tine. Asa iti poti da seama ca esti principala lui prioritate.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul stie ca o relatie este ca o gradina si ca, daca nu ai grija de ea, se va ofili si va muri. Asa ca se asigura ca are mare grija de gradina care este relatia voastra.

Iti trimite mesaje doar pentru a-ti spune „Buna dimineata”, iti plateste facturile doar pentru a-ti usura viata si iti rezolva unele probleme sau sarcini fara sa te intrebe. Daca face genul acesta de gesturi, atunci esti prioritatea lui numarul 1.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.