Cum iti dai seama ca s-a indragostit de tine, in functie de semnul lui zodiacal

1
De Cristina Tudor
8 nov. 2019

Fiecare om iubeste diferit. Unii isi marturisesc direct sentimentele, pe cand altii sunt mai retinuti. Cum sa iti dai seama ca s-a indragostit de tine, in functie de zodia lui?

Unii oameni sunt foarte expresivi si si-ar striga iubirea pentru cineva din varful muntilor, daca ar avea sansa. Cu alte cuvinte, nu vei fi nevoita niciodata sa te intrebi daca te iubesc sau nu, pentru ca e destul de evident. Alti oameni, insa, sunt mai precauti, cel putin la inceput. Dupa ce ii vei cunoaste, vei putea intelege exact care este modul prin care isi exprima iubirea.

Berbec

Atunci cand e interesat de cineva, Berbecul vrea sa duca lucrurile la nivelul urmator.

Pentru el, a spune exact ce simte este cel mai bun mod de a anunta ca isi doreste o relatie serioasa. Dar, din precautie, la inceput va avea unele retineri. El isi va exprima sentimentele pentru tine, chiar daca nu se va simti confortabil sa iti spuna cele doua cuvinte magice: Te iubesc!

Taur

Atunci cand incearca sa ii spuna cuiva ce simte, Taurul se blocheaza si nu mai poate vorbi.

Nu se intampla asta pentru ca nu e sigur pe sentimentele lui, ci pentru ca nu stie cu ce ar trebui sa inceapa. Din precautie, acest nativ iti va arata ca te iubeste prin atingeri. Este o zodie tactila, asa ca atingerile fizice fata de persoana iubita este modul lui de a se apropia de ea si de a o anunta ca e importanta pentru el.

Gemeni

Pentru nativul din Gemeni, a fi intr-o relatie serioasa, monogama, nu este o idee prea buna.

Asta nu inseamna ca nu o poate face, dar cu siguranta nu e prima lui alegere. Desigur, atunci cand gaseste o persoana speciala, lucrurile se schimba. Dar, pentru ca e un teritoriu nou pentru el, poate fi destul de precaut. Atunci cand nu sunteti impreuna, modul lui de a-si exprima sentimentele este sa iti arate ca se gandeste mereu la tine.

Rac

Racul adora sa fie indragostit si sa iubeasca din toata inima.

E mereu pregatit pentru o relatie noua sau pentru a duce relatia existenta la urmatorul nivel. Cu toate acestea, el este tot timpul precaut.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.