Cum iti dai seama ca un Sagetator te iubeste, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
26 nov. 2019

Sezonul Sagetatorului a inceput si promite schimbari in bine pe plan amoros. Daca nu esti sigura cu privire la ceea ce simte pentru tine, descopera cum sa iti dai seama ca un Sagetator te iubeste, in functie de zodia ta!

Berbec

Atat Berbecul cat si Sagetatorul sunt zodii de foc. Deci, amandoua au nevoie de multa aventura si emotie intr-o relatie pentru a se simti impliniti. Stiind acest lucru, Sagetatorul pastreaza pasiunea in relatie oferindu-i Berbecului aventura, calatorii spontane si sporturi palpitante. In general, Sagetatorul e de acord sa mearga peste tot unde isi doreste sau ii cere Berbecul, in conditiile in care il iubeste cu adevarat.

Taur

Taurul si Sagetatorul au personalitati foarte diferite. Dar, exista si unele interese comune pe care le impartasesc, si anume senzualitatea si natura. Sagetatorul stie ca Taurului ii place sa fie rasfatat cu mancare buna si afectiune fizica. Chiar daca acestuia ii place foarte mult sa iasa, va renunta de dragul Taurului si se va bucura alaturi de el de confortul casei lor.

Gemeni

Intre acesti doi nativi exista numeroase diferente, dar, de asemenea, si asemanari. Una dintre ele este aceea ca amandurora le place sa se distreze. Asadar, cand Sagetatorul are sentimente adevarate pentru acesta, va incerca sa il includa in programul lui plin de activitati interesante sau sa ii permita sa ii ia locul uneori. De asemenea, Sagetatorul va incerca sa fie mereu acolo pentru nativul din Gemeni, fie fata in fata, prin telefon sau alte mijloace, stiind ca el are nevoie de cineva cu care sa vorbeasca mai mult decat altii.

Rac

Racul are nevoie de stabilitate emotionala, altfel poate fi foarte nefericit. Un Sagetator indragostit de un Rac se straduieste sa fie mai accesibil emotional pentru acesta, stiind ca poate foarte usor sa devina nesigur. De asemenea, va face tot posibilul sa nu ii dea motive de gelozie.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.