Cum iti influenteaza personalitatea luna in care te-ai nascut

1
De Cristina Tudor
13 sept. 2019

Luna calendaristica in care ai venit pe lume are o multime de semnificatii si dezvaluie despre tine lucruri aproape la fel de interesante precum zodia care te guverneaza.

Se spune ca nu numai luna calendaristica, ci si insusi anotimpul in care ai venit pe lume iti poate determina temperamentul si starile sufletesti dominante. Vremea insorita sau mohorata, lungimea zilei si a noptii, caldura sau frigul din perioada in care ai vazut prima data lumina zilei influenteaza, se pare, eliberarea unor hormoni in organism, dar si ritmul circadian.

Asa se face ca, daca ne luam dupa cercetari, cei nascuti primavara si vara au tendinta sa fie mult mai optimisti, veseli si increzatori, sa aiba o atitudine pozitiva, tot timpul relaxata. Tot ei trec insa cel mai repede de la o stare la alta, de la tristete la extaz, suferind frecvent de schimbari de dispozitie.

Cei nascuti iarna sunt mult mai calmi, detasati si se enerveaza greu; din pacate, ei sunt si cei mai inclinati spre stari depresive. Si, pentru ca iarna e anotimpul cu putina lumina, cu zile scurte si nopti lungi, daca te-ai nascut iarna se spune ca suporti mai greu schimbarile de anotimpuri.

Cei nascuti toamna sunt, se pare, cei mai irascibili, schimbatori, usor de scos din ritm si din sarite.

Lasand la o parte aceste informatii generale, sa vedem ce spune luna in care te-ai nascut!

Cum iti influenteaza personalitatea luna nasterii

Ianuarie – esti organizata si ambitioasa

Cei nascuti in prima luna din an sunt siguri pe ei, motivati, disciplinati, au calitati de lider. Empatici si generosi, nu le lipsesc prietenii si cauta intotdeauna sa le fie bine celor de langa ei. Esti charismatica, dar si inteleapta: nu actionezi fara un plan bine pus la punct.

Februarie – esti realista si loiala

Iubesti libertatea si esti originala, creativa, mereu apreciata pentru ideile bune. Cand iti propui un lucru, faci orice este necesar ca sa il obtii. Cu greu iti deschizi sufletul si rar vorbesti despre sentimentele tale, tocmai pentru ca esti vulnerabila si nu vrei sa suferi din nimic.

Martie – esti visatoare si generoasa

Esti o fire sensibila, timida, marinimoasa, iti place sa ajuti, sa te faci utila si adori sa vizitezi locuri noi.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.