Cum iti influenteaza viata sentimentala cele 4 planete retrograde din luna mai

1
De Cristina Tudor
4 mai 2020

Citeste horoscopul dragostei din luna mai pentru toate zodiile

Atmosfera romantica din aceasta luna nu poate fi descrisa altfel decat incitanta. In urmatoarea perioada, ne asteapta schimbari majore ale starii emotionale pe fondul numeroaselor schimbari astrale. Mai sta sub semnul a 4 planete retrograde si de mutarea Nodurilor Lunare pe axa Gemeni – Sagetator. Astfel, Pluto se afla deja in faza retrograda de pe 25 aprilie si va fi urmat de Saturn (11 mai), Jupiter (14 mai) si mai ales Venus, de pe 12 mai. Poate ca Venus retrograd suna amenintator, dar in fapt, aceasta pozitie ne obliga sa ne reexaminam relatiile si sa luam hotarari importante cu privire la acestea.

De asemenea, pe 13 mai, Marte in mers normal va intra in Pesti, o pozitie incomoda pentru planeta razboiului, care ne va trimite o energie haotica. E nevoie, deci, de rabdare, de comunicare si mai ales, sinceritate.

Citeste horoscopul zilnic si afla ce ti-au pregatit astrele!

Horoscop luna mai pentru toate zodiile

Horoscopul dragostei mai Berbec

Luna mai este o perioada de maturizare emotionala pe repede-nainte pentru nativii in Berbec, nu pentru ca vor vrea sa faca acest lucru, ci pentru ca sunt nevoiti. Chiar daca suna cel putin neplacut, la finalul acestei luni, Berbecii vor avea o perspectiva clara asupra dorintelor lor si astfel, vor lua o decizie cu ecouri pe termen lung, atat cei care au o relatie stabila, cat si cei singuri sau cei care nu stiu cum sa isi defineasca legatura cu o anumita persoana.

Horoscopul dragostei mai Taur

Nativii in Taur vor reusi in aceasta luna sa depaseasca o problema emotionala serioasa care le tinea dezvoltarea emotionala pe loc.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.