Cum ne influenteaza eclipsele anului 2019

1
De Cristina Tudor
9 ian. 2019

Vom avea parte de cinci eclipse pe parcursul acestui an. Doua dintre ele chiar in luna ianuarie.

Eclipsele sunt unele dintre cele mai importante evenimente astrale care se petrec de-a lungul unui an.

Ele atrag intotdeauna schimbari, transformari, devieri de la traseul stiut si planificat. Efectele apar atat la nivel general, exterior, dar si in privinta universului emotional, interior al fiecarei persoane. Sunt momente in care avem sansa de a evolua, de a ne trezi la o noua viata, de a elimina diverse blocaje, de a ne constientiza drumul, scopul in viata, dar nu fara a ne simti, uneori, derutati sau bulversati.

2019, un an bogat in eclipse

Eclipsele de Luna se intampla intotdeauna odata cu Luna Plina si sunt asociate cu trezirea constiintei, a universului interior al fiecarei persoane, cu o sensibilitate mai profunda, dar si cu un plus de luciditate si determinare de a ne elibera de tiparele negative.

Eclipsele de Soare se intampla intotdeauna odata cu Luna Noua si vizeaza mai degraba aspectele exterioare, ne ajuta sa eliminam obstacole sau sa gasim solutii concrete pentru a ne indeplini scopurile, aspiratiile. In 2019 avem cinci eclipse:

  • 6 ianuarie – eclipsa partiala de Soare in Capricorn
  • 21 ianuarie – eclipsa totala de Luna in Leu
  • 2 iulie – eclipsa totala de Soare in Rac
  • 16 iulie – eclipsa partiala de Luna in Capricorn
  • 26 decembrie – eclipsa inelara de Soare in Capricorn

Eclipsa partiala de Soare in Capricorn, care tocmai a avut loc pe 6 ianuarie, a deschis calea catre o reorganizare a propriei vieti. De la programul zilnic si prioritatile sentimentale/profesionale, pana la structurile mai ample, companiile, grupurile din care facem parte, toate pot suferi schimbari.

Cele 12 zodii au constientizat, unele mai mult, altele mai putin, unde se situeaza in acest moment si unde isi doresc sa ajunga, ce pot face pentru a fi respectate, iubite, pentru a castiga mai bine, pentru a-si atinge potentialul. Un moment excelent de a ne mobiliza toate resursele interioare pentru un viitor mai bun.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.