Cum poti deveni o persoana mai optimista, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
27 ian. 2021

Vrei sa fii mai optimista si nu stii ce sa faci? Cu totii avem probleme, important este sa invatam sa privim partea plina a paharului.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Mantra ta de optimism: Bucura-te de calatorie!

Berbecul nu e timid deloc, toata lumea stie acest lucru. E chiar plin de incredere in propriile forte! El e plin de optimism atunci cand incepe ceva, dar il pierde pe parcurs pana dispare de tot uneori. Pentru a evita acest lucru, Berbecul ar trebui sa-si noteze toate lucrurile care il entuziasmeaza la inceputul unui nou proiect. In acest fel, isi poate revedea cele mai pasionale ganduri mai tarziu, cand are nevoie de o doza de optimism.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Mantra ta de optimism: Lasa-te purtat/a de val!

Taurul nu sta prea bine la capitolul dispozitie vesela, asa ca nu exceleaza nici atunci cand vine vorba de optimism. Din fericire, Taurul muncitor si ambitios nu se fereste niciodata de o provocare. Ceea ce trebuie sa evite el este caderea intr-o groapa a prudentei. Taurul tanjeste dupa siguranta si stabilitate, deci daca partenerul lui ii ignora un mesaj, acesta foarte repede va intra la banuieli. In loc sa se gandeasca la cea mai rea versiune atunci cand se confrunta cu incertitudinile vietii, o alta perspectiva ar putea fi extrem de utila pentru el. Cand te confrunti cu o schimbare in viata, fa o lista cu trei coloane: cele mai bune, cele mai rele, cele mai probabile rezultate. Vazandu-le scrise te poate ajuta sa iti dai seama care sunt ingrijorarile cele mai mari, care sunt cele la care merita sa te gandesti si toate lucrurile minunate care s-ar putea intampla daca te lasi purtat/a de val!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Mantra ta de optimism: Si asta va trece!

Gemenii adora schimbarea, asa ca fac parte din categoria celor inzestrati cu ceva optimism. Asta inseamna ca ziua de astazi va fi diferita de cea de ieri: se intalnesc cu noi prieteni, incep o carte noua sau invata cateva miscari dintr-un dans vazut pe TikTok. Acestea fiind spuse, dispozitia Gemenilor se poate schimba dramatic de la o zi la alta, deci este important ca ei sa recunoasca si sa-si gestioneze latura pesimista atunci cand ea apare. Atunci cand se intampla, Gemenii pot deveni incordati si critici, vazand brusc ce e mai rau acolo unde obisnuiau odata sa vada ce e mai bun. Tot ce trebuie sa faca este sa-si constientizeze comportamentul si sa realizeze ca nu asta ii reprezinta si nici nu ii doboara.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.