Cum sa atingi fericirea suprema, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
4 feb. 2022

Legatura dintre sanatatea mintala si sanatatea fizica este incontestabila. Stresul si anxietatea au un efect negativ direct asupra corpului, iar atunci cand este ceva gresit din punct de vedere fizic, se creeaza stres si anxietate.

Este un cerc vicios care poate escalada rapid, dar poti lua masuri pentru a recastiga controlul si a invata cum sa fii fericit/a din nou.

Indiferent care este semnul tau zodiacal, odata ce vei adopta o viata sanatoasa, se va produce o schimbare care te va ajuta sa atingi fericirea suprema.

Cheia este sa gasesti cea mai eficienta si placuta metoda pentru tine si stilul tau de viata si sa faci din asta un obicei. Daca ai nevoie de sugestii, iata cateva metode asociate cu fiecare semn zodiacal.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Sportul este cea mai buna forma de meditatie la care ai putea spera. Unii oameni sunt multumiti doar sa alerge prin cartier, dar tu esti cel care te inhami la cele mai dificile trasee de drumetie, salt cu parasuta sau bungee jumping.

Pentru tine, linistea sufleteasca si fericirea suprema vin prin depasirea granitelor si explorarea extremelor.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Terapia prin shopping si o zi la spa sunt perfecte pentru a te simti intinerit, calm si revigorat. Esti semnul luxului si al placerilor fizice. Tu gasesti bucurie in posesia lucrurilor fine (putin materialism din cand in cand nu face rau nimanui), iar un masaj va face ca toate necazurile sa dispara.

Dupa o zi de rasfat, problemele tale nu vor mai parea atat de coplesitoare si vei fi pregatit sa le tratezi mai obiectiv si mai eficient.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii prospera in mediile sociale si, cu sprijinul altora, se pot descurca cu aproape orice le arunca viata in fata.

Trebuie doar sa se asigure ca se inconjoara de o companie pozitiva. E atat de usor pentru Gemeni sa capteze energia celorlalti, incat sa fie in preajma cinicilor si a pesimistilor ii poate face sa se simta foarte nefericiti.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com