Cum sa cuceresti barbatul Berbec – cele mai bune arme de seductie

1
De Cristina Tudor
20 mai 2020

Iti place de cineva nascut in aceasta zodie? Iata cele mai bune sfaturi astrologice care iti arata cum sa cuceresti barbatul Berbec!

Chiar daca este un semn zodiacal extrem de pasional, este nevoie de putina pricepere si experienta pentru a-l seduce. Invata cum sa cuceresti barbatul Berbec!

Barbatul Berbec infrunta viata cu curaj si isi face drum prin ea ghidat de propriile reguli, ceea ce il face un potential partener extrem de interesant. Cu toate acestea, pofta lui de viata, forta si determinarea ar putea fi coplesitoare pentru unele persoane. Din fericire, nu trebuie sa fii si tu printre ele.

Cum sa cuceresti barbatul Berbec – Flirteaza cu el

Barbatul Berbec este sarmant si cu greu ii poti rezista. El adora fetele care sunt deschise spre conversatie si care nu sunt rusinoase. Glumeste, fii amuzanta, jucausa si mereu pregatita sa ai ceva nou de spus. Zambeste-i cand ii faci complimente, dar fa-o cu incredere.

Cu toate acestea, nu exagera, pentru ca o sa se plictiseasca. Barbatul Berbec iubeste provocarile, asa ca joaca-te putin cu el. Fa-l sa te doreasca. Daca te arati mereu disponibila, isi va pierde interesul.

De asemenea, nu flirta niciodata cu alti barbati ca sa il faci gelos. Nu ai vrea sa afli cum reactioneaza atunci cand se enerveaza!

Cum sa cuceresti barbatul Berbec – Fii directa

Daca va observa ca spui lucruri neadevarate doar cu scopul de a-l manipula si a-l face sa se indragosteasca de tine, iti va intoarce spatele imediat. Ar trebui sa fii mereu sincera si directa cu barbatul Berbec. El chiar uraste femeile care se prefac si care joaca necinstit inca de la inceput. Lucrurile vor fi mult mai simple pentru amandoi daca esti directa si ii arati cum esti tu cu adevarat.

Cum sa cuceresti barbatul Berbec – Fii spontana

Berbecul este un semn de foc guvernat de Marte, iar acest lucru il face sa aiba o dinamica razboinica. Isi traieste viata la maximum, luand decizii rapide si destul de ferme.

Oamenii care nu pot tine pasul cu el sunt dati uitarii, nu din rautate, ci pentru ca, pur si simplu, nu are rabdare sa ia lucrurile treptat, incet.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.