Cum sa depasesti cu bine primul Mercur Retrograd al anului, care a inceput pe 14 ianuarie. Mantra zodiei tale

1
De Cristina Tudor
14 ian. 2022

Universul ne spune ca puterea este la noi. A venit momentul sa reflectam trecutul, sa revizuim planurile si sa gandim decizii pentru a depasi aceasta perioada ciudata.

Ne concentram pe aspectele care implica obiectivele, directiile si responsabilitatile noastre.

Ziua de 14 ianuarie este una speciala deoarece marcheaza primul Mercur Retrograd din 2022. In acest an Mercur in retrograd ne pregateste surprize interesante pentru ca a ales sa se intample de 4 ori.

Mercur retrograd incepe in zodia Varsator, insa incheie retrogradarea in zodia Capricorn. Asadar, acesta va fi in retrograd doar prin semnele pamantului, ceea ce inseamna ca aceasta este o perioada foarte buna pentru a incetini si noi. Nu trebuie sa ne mai grabim nicaieri, ci din contra – sa invatam sa ne bucuram de calatorie. Acum avem ocazia sa facem un pas in spate si sa ii permitem destinului sa ne arate calea. Universul ne trimite vibratii puternice si ne incurajeaza la fiecare pas pe care il facem.

Mercur retrograd: Iata care este mantra de care ai nevoie in functie de zodia in care te-ai nascut pentru a trece cu bine peste primul hop din acest an:

Horoscop Berbec

Mantra zodiei tale este: Imi abandonez grijile Universului. Stiu ca el are grija de mine. Stiu ca sunt acolo unde trebuie sa fiu. Stiu ca aceasta perioada este una cu lectii importante. Stiu ca, in cele din urma, totul va fi bine.

Horoscop Taur

Mantra zodiei tale este: Nu fortez lucrurile. Poate ca nu este pentru mine… Daca nu se deschide, atunci nu este usa mea. Merg mai departe. Stiu ca intotdeauna vor exista si alte oportunitati care ma asteapta.

Horoscop Gemeni

Mantra zodiei tale este: Nu mai grabesc nimic. Am incredere ca Universul are un plan maret pentru mine. Am incredere ca totul va fi bine. Am incredere ca ziua de astazi imi va pune zambetul pe buze intr-un fel sau altul.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com