Cum sa-i arati cat de mult inseamna pentru tine, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
27 mart. 2021

Toata lumea are o latura sensibila, dar, din pacate, nu tuturor le e usor sa o dezvaluie. Descopera cum sa-i arati cat de mult inseamna pentru tine pentru a avea succes garantat in dragoste!

Toata lumea are o latura sensibila, dar, din pacate, nu tuturor le e usor sa o dezvaluie. Descopera cum sa-i arati cat de mult inseamna pentru tine pentru a avea succes garantat in dragoste!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Deoarece ai o personalitate atat de puternica, oamenii te pot considera agresiva si egoista.

Din pacate, acesti oameni nu vor ajunge niciodata sa te cunoasca cu adevarat. Atunci cand vine vorba de iubirea vietii tale, dezvaluie-i latura ta sensibila punandu-l pe primul loc. Iti place sa fii prima in tot ceea ce faci si s-ar putea sa-ti fie greu sa pui deoparte acest lucru si sa te gandesti la nevoile lui. A-l face o prioritate in viata ta ii va dovedi ca este important pentru tine si ca ai o latura sensibila si o bunatate pe care altii nu o vad.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Esti o persoana foarte iubitoare si sensibila, asa ca a-ti arata latura sensibila nu e un lucru prea dificil pentru tine precum pentru alte zodii.

Dar, uneori, incapatanarea ta te poate face sa pari greu de abordat. Arata-ti latura sensibila oferindu-i un umar pe care sa se sprijine. Indiferent daca vrea doar sa vorbeasca, sa-si exprime sentimentele sau are nevoie de cineva care sa-l ajute, sa te stie acolo sustinandu-l inseamna mult pentru el. In plus, aceasta latura sensibila a ta ii va arata ca, desi poti fi capoasa, te vei pune mereu la dispozitia celor care inseamna mult pentru tine.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Unele dintre cele mai bune calitati ale Gemenilor tin de firea lor prietenoasa si de cat de distractivi pot fi.

Cand esti inconjurata de oameni la care tii, esti incredibil de amabila, generoasa si dulce. Cand vine vorba de dragoste si de relatii, intimitatea te cam inspaimanta si te poate face sa te inchizi in tine. O alta calitate a ta este cat de grozava esti la comunicare. Acestea fiind spune, uneori poti vorbi putin prea mult. Daca vrei sa ii arati ca esti sensibila si ca inseamna mult pentru tine, vorbeste mai putin si asculta mai mult. Cand il asculti, ii oferi sansa sa de deschida si sa construiasca o legatura mai puternica cu tine. In plus, sa inveti sa asculti si sa comunici constructiv va face ca momentele neplacute din relatia voastra sa fie mai usor de gestionat.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.