Cum sa-i vorbesti pentru a-l cuceri definitiv, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
21 sept. 2021

Comunicarea este foarte importanta. Poate fi singurul lucru care creeaza sau distruge o relatie inainte ca aceasta sa inceapa cu adevarat.

Asadar, afla cum sa-i vorbesti pentru a-l cuceri cu adevarat, in functie de zodia lui!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Barbatul din zodia Berbec este maestru in arta comunicarii. El este direct si cinstit in dialog si se asteapta ca si ceilalti sa faca acelasi lucru.

Nu ii place deloc incertitudinea, asa ca atunci cand vorbesti cu el, fii deschisa cu privire la intentiile tale fata de el.

Arata-i ca esti increzatoare in tine si in abilitatile tale de a-l intriga si cuceri. Facand acest lucru, el te va lua in serios si va continua sa vorbeasca cu tine despre o serie de alte subiecte.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Barbatul din zodia Taur apreciaza conversatiile originale, autentice. Prin urmare, el va aprecia o fata care isi petrece timpul pentru a afla ce il pasioneaza si care vorbeste cu el despre asta.

Vorbeste-i despre evolutia ta si despre cum a fost viata ta pana acum si roaga-l sa faca acelasi lucru. Discutiile importante, semnificative chiar il fac fericit!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Barbatul din zodia Gemeni este condus de Mercur, planeta care reprezinta comunicarea. Gemenii sunt foarte sociabili si le place sa discute cu oameni care au o vointa puternica.

Barbatului Gemeni nu ii pasa care este tema conversatiei, atat timp cat e stimulat intelectual.

Cand vorbesti cu el, asigura-te ca ai cunostinte despre subiectul abordat si transmite ceea ce ai de spus clar si cu fermitate.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Pexels.com.