Cum sa-l faci sa se simta iubit si mai putin nesigur, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
6 oct. 2021

Descoperind ce anume il face sa se simta nesigur, vei avea sansa sa indrepti lucrurile si sa ii oferi sentimentul ca este iubit.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Iti place sa iti asumi roluri de conducere si apari ca fiind foarte independenta si increzatoare. Desi toate acestea sunt calitati extraordinare, ele ar putea fi si cauza nesigurantelor partenerului tau.

Barbatilor le place sa se simta utili si necesari. Atitudinea ta plina de incredere si capacitatea nativa de a conduce il pot face sa simta ca nu ai un loc si pentru el in viata ta. Si, probabil, acestea au fost calitatile care l-au atras la tine cand te-a cunoscut.

S-ar putea, de asemenea, sa-l faci sa se simta inutil si acesta este unul dintre cele mai urate sentimente pe care le-ar putea trai cineva.

Daca iti dai seama de nesigurantele partenerului tau, vorbeste-i sincer. Spune-i cat de mult il iubesti si apreciezi si ca il vrei pentru totdeauna in viata ta. Are nevoie sa auda aceste cuvinte de la tine!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Poti fi supraprotectoare si posesiva uneori. Posesivitatea intr-o relatie poate iesi cu usurinta la suprafata atunci cand esti nesigura si nu ai incredere in tine. Daca ai un partener care este si el nesigur, aceasta ar putea fi reteta pentru dezastru.

Partenerul tau ar putea sa-si arate nesigurantele fiind posesiv ca si tine, ceea ce creeaza o relatie nesanatoasa si codependenta.

Daca ai incredere in partenerul tau, slabeste cureaua! Si, daca nu ai incredere in el, atunci de ce esti cu cineva in care nu poti avea incredere?

Incearca sa renunti la propriile nesigurante, iar partenerul tau va vedea acest lucru si ar putea sa iti urmeze exemplul.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Zodia ta e cunoscuta pentru faptul ca e indecisa. Acest lucru poate provoca o multime de nesigurante in partenerul tau. Intr-o zi s-ar putea sa ii oferi atat de multa dragoste si afectiune, iar in urmatoarea zi abia sa ii trimiti un singur mesaj.

Indecizia si faptul ca iti schimbi atitudinea atat de rapid il poate face pe cel de langa tine sa fie extrem de confuz si sa se intrebe daca tu chiar vrei sa fii cu el.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Pexels.com.