Cum si-ar dori sa fii si ce ar trebui sa-i oferi pentru a se simti iubit, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
3 mart. 2022

Iata ce ar trebui sa-i oferi pentru a-l face sa se simta cel mai iubit dintre pamanteni. E simplu, citeste ce spune zodia lui despre dorintele sale in materie de dragoste!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ca semn guvernat de Marte, planeta actiunii si a motivatiei, Berbecul pune pasiune in tot ceea ce face si, ca rezultat, lumineaza vietile tuturor cu focul sau.

El isi doreste o partenera care sa-i semene si care are aceeasi energie ca si el, altfel atractia dintre ei va disparea.

Intalnirile spontane, partidele scurte de amor sau orice il surprinde si il face sa se simta special si important este cea mai rapida cale spre inima sa.

O pornire instantanee pentru acest nativ este cineva care sa-i trezeasca spiritul competitiv, fie ca il provoaca la un joc, fie ca se joaca cu dinamica puterii in dormitor.

Cel mai iubit se va simti atunci cand il lauzi pentru realizarile sale sau daca ii faci mici complimente.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ca semn de pamant, reputatia Taurului este cea a unui om practic, cu o gandire logica, dar nu atat de cochet si dragut. Dar asta nu inseamna ca nu exista loc pentru romantism in viata sa, deoarece il guverneaza este Venus, planeta iubirii si frumusetii.

Energia planetei Venus este mai mult resimtita pe taramul material, asa ca apreciaza foarte mult ca partenera lui sa ii ofere cadouri. Daca faci tot posibilul sa-i cumperi ceva special, va insemna foarte mult pentru el.

De asemenea, Taurul este cel mai senzual semn din intreg zodiacul, ceea ce inseamna ca va fi atras de o persoana care stie cum sa-i trezeasca toate simturile.

O cina luxoasa, urmata de o seara suava si romantica in dormitor este ziua sa ideala cu cineva.

Ca sa fii cum isi doreste, trebuie sa-l iei incet, sa te bucuri de diminetile confortabile in bratele sale sau sa gasesti modalitati simple de a te conecta fizic cu el, cum ar fi sa-i tii mana pe picior atunci cand conduce.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativul din Gemeni isi pierde destul de repede interesul fata de oameni, chiar si fata de partenera lui. Asadar, pentru ca relatia sa reziste, prima ta cerinta este sa-i pastrezi atentia cand vine vorba de iubire.

Programul sau de lucru este incarcat si se schimba frecvent, asa ca are nevoie sa stie ca cuiva ii pasa de el si ca poate tine pasul cu el, adaptandu-se in consecinta in loc sa devina morocanos si nemultumit.

Ii place ca femeia de langa el sa fie curioasa si sa vrea sa invete mereu lucruri noi, deoarece astfel el va ramane langa ea pentru a o stimula intelectual in continuare.

Se va simti iubit daca vei asculta tot ce are de spus. Cadourile si gesturile emotionale nu conteaza prea mult pentru el, dar nici nu ii displac.

Daca il surprinzi cu locuri noi de intalnire sau cateva idei noi in dormitor, va veti apropia si mai mult. Cu cat te distrezi mai mult cu acest nativ, cu atat se va simti mai entuziasmat si mai indragostit.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: Unsplash.com