Cum te afecteaza ultima Super Luna a anului 2020 de pe 7 mai: Ne descatusam sufletele

1
De Cristina Tudor
6 mai 2020

Pe data de 7 mai vom avea ultima super luna a anului 2020. Aceasta va straluci mai puternic ca niciodata pe cer, aducand cu ea energii pozitive, schimbari interesante si iubire de sine pentru fiecare dintre noi.

Ciclul vietii este inevitabil. Drumul nostru continua. Lucrurile care incep astazi se vor incheia intr-o zi. Iar finalul poate fi mai frumos ca niciodata.

Trebuie sa intelegem ca fiecare sfarsit aduce dupa el un nou inceput, o noua sansa la fericire, la a trai viata pe care ne-o dorim. In plus, oportunitatile sunt mai multe ca niciodata si deja incep sa bata la usile noastre. Putem scapa de toate lucrurile rele, de energia negativa, curatandu-ne astfel inima si mintea si pregatindu-ne sufletul pentru un nou capitol.

Super Luna in Scorpion

Super Luna din mai are loc in Scorpion, iar mesajul special Universului pentru noi este urmatorul: Schimbarea este inevitabila. Cu cat o acceptam mai repede cu atat ne va fi mai usor.

Sa privim fiecare schimbare din viata noastra ca pe o perioada de crestere, de evolutie, de transformare pentru noi si sufletele noastre. Sa fim recunoscatori pentru drumul avut pana acum, sa ne invatam lectiile importante, sa avem incredere in noi si sa mergem mai departe. Sa acceptam ca uneori nu suntem acolo unde ne dorim noi sa fim… si poate ca acesta este un lucru bun. Universul are un plan minunat pentru fiecare dintre noi, trebuie doar sa avem incredere in el si sa ii permitem sa ne arate care este calea pe care vrea sa mergem.

Este momentul sa avem incredere in noi

Ne este teama de linistea si de calmul pe care le meritam dupa o lupta lunga, dupa un conflict dificil, dupa o batalie grea. Insa este atat de important sa ne punem pe primul loc, sa invatam cine suntem cu adevarat, sa ne ascultam sufletele, sa luam pauze, sa fim buni cu noi insine, sa ne facem timp pentru a ne bucura de micile placeri ale vietii. Sa gasim fericire in fiecare lucru marunt si, cel mai important, sa alegem fericirea pentru noi.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.