Cum te influenteaza luna in care te-ai despartit de partener, conform astrologiei

1
De Cristina Tudor
19 iul. 2020

Conform astrologiei, luna in care te-ai despartit de cineva poate juca un rol important in modul in care iti gestionezi noua ta viata de una singura!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Daca te-ai despartit in sezonul Berbecului inseamna ca ai parte de multa distractie si entuziasm.

E ca si cum spiritul acestei zodii te invaluie si te face sa iubesti din nou viata de burlac. Cea mai mare schimbare pe care o vei vedea este optimismul cu care privesti spre viitor. Dintr-o data, simti ca esti capabila sa vezi lucrurile putin mai clar si esti nerabdatoare sa incepi ceva nou. Sezonul Berbecului te ajuta sa iti recapeti independenta. Nu se pune problema ca nu ai nevoie de un barbat langa tine, ci de faptul ca nu te deranjeaza sa faci din nou lucrurile de una singura. Modul tau de gandire s-ar putea schimba, de asemenea, si te-ai putea trezi intrebandu-te cum ai reusit sa faci atat de multe lucruri cu o alta persoana cand singura e atat de bine!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Stii deja ce inseamna sa fii loial persoanei cu care ai o relatie, dar daca te desparti in sezonul Taurului, vei intelege cu adevarat importanta acestui lucru.

Inainte, s-ar putea sa fi fost nevoita sa anulezi intalnirile cu prietenii pentru a petrece mai mult timp cu partenerul de viata, dar acum ca esti singura, vei redeveni prietenul care va spune da oricarei propuneri pentru ca asta e ceea ce te face fericita. De asemenea, ai tendinta de a te intoarce la elementele de baza, ca si cum ti-ai reseta intreaga viata. Te intorci de lucrurile mici care te fac fericita si inveti cum sa-ti distribui iubirea in mod egal intre tine, familia ta si prietenii tai. Daca te desparti in sezonul Taurului vei incepe sa apreciezi lucrurile mici in viata si inveti cum sa te relaxezi mai mult.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Sezonul Gemenilor va aprinde un foc in tine si, daca te desparti de partener in aceasta perioada a anului, atunci vei simti cu siguranta acea forta interioara care iti spune sa te ridici si sa pornesti.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.