Cum te va afecta Mercur retrograd in urmatoarele saptamani, in functie de zodia ta

1
De Teodora Tirca
5 iun. 2021

Ne asteapta o perioada interesanta din toate punctele e vedere.

Pe plan personal Universul ne spune sa ne pregatim pentru greseli majore si lectii dure. In ceea ce priveste viata sentimentala, este momentul sa fim sinceri in dragoste, sa ne deschidem sufletele si sa spunem ce simtim pentru ca nimeni nu stie sa citeasca gandurile. Pe plan profesional, trebuie sa ne lovim destul de puternic de usile inchise pentru a ne da seama ca este momentul sa o luam pe alt drum.

Unul dintre cele mai importante evenimente astrologice ale anului 2021 este reprezentat de intrarea lui Mercur in Retrograd in zodia Gemeni. Energia Universului se va schimba si va produce niste miscari extrem de interesante si neasteptate pentru fiecare semn zodiacal in parte.

Pe data de 31 mai 2021, Mercur a intrat in Retrograd in zodia Gemeni si va ramane acolo pana pe 21 iunie.

Ne asteapta o perioada interesanta din toate punctele e vedere. Pe plan personal Universul ne spune sa ne pregatim pentru greseli majore si lectii dure. In ceea ce priveste viata sentimentala, este momentul sa fim sinceri in dragoste, sa ne deschidem sufletele si sa spunem ce simtim pentru ca nimeni nu stie sa citeasca gandurile. Pe plan profesional, trebuie sa ne lovim destul de puternic de usile inchise pentru a ne da seama ca este momentul sa o luam pe alt drum.

Iata cum te va afecta Mercur Retrograd in urmatoarele saptamani in functie de zodia in care te-ai nascut:

Berbec

Astrele te sfatuiesc sa te inzestrezi cu multa rabdare in urmatoarele saptamani. Pe plan personal, este foarte important sa gandesti cu atentie inainte de a vorbi.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.