Cum va alege sa se desparta de tine in functie de semnul sau zodiacal

1
De Alice Moisescu
14 ian. 2019

Zodia partenerului iti poate sugera maniera in care va alege sa puna punct relatiei voastre, daca aceasta va deveni disfunctionala.

Cat de temperamental sau de calm va fi, cat de furtunoasa sau de pasnica poate fi ruptura dintre voi… iti spune chiar semnul astral in care s-a nascut.

BERBEC

Mandru si impulsiv, nativul nascut in semnul Berbecului iti va spune fatis ca vrea sa puna punct relatiei voastre si iti va si insira raspicat motivele pentru care o face. Si nu, nu va avea legatura cu greselile tale, ci mai degraba cu frustrarile sale proprii ca lucrurile nu au mers intre voi.

TAUR

Cand va vrea sa rupa relatia cu tine, nativul Taur se va comporta de parca toata lumea in jurul sau se naruie, va dramatiza, va plange etc. Te va pune la zid si iti va reprosa lucruri infantile.

GEMENI

In cazul in care relatia voastra nu a fost una oficializata, nativul nascut in Gemeni va privi ruptura voastra cu mare detasare.  Iti va spune ca i-a facut placere sa  te cunoasca, iti va ura toate cele bune pentru viitor si te va suna din cand in cand sa te intrebe ce mai faci.

RAC

Chiar daca el va fi cel care va initia despartirea, nativul Rac se poate arata bulversat de acest lucru. Ranit si dezamagit, iti va reprosa o sumedenie de lucruri si te va acuza pentru starea sa deplorabila.

LEU

In mod obligatoriu, nativul Leu va depunde eforturi majore sa fie el cel care iti va da papucii. Si va face un intreg spectacol din asta, reprosandu-ti ca nu ii mai oferi afectiune, dragoste sau apreciere.

FECIOARA

Cand un nativ Fecioara hotaraseste sa puna punct unei relatii amoroase, devine extrem de rece. Iti va dicta cu lux de amanunte unde ai gresit si iti va arata usa pe care te va ruga sa nu mai intri niciodata.

BALANTA

Ruptura de un nativ Balanta va fi intotdeauna insotita de certuri. Insa, dupa un schimb acid de replici, acesta va iesi din scena pret de un timp indelungat, urmand ca mai apoi sa revina si sa fie deschis unei relatii civilizate.

SCORPION

Cand va dori sa puna punct relatiei voastre, nativul nascut in Scorpion va face tot posibilul sa insceneze situatii din care sa reiasa ca initiativa rupturii este de fapt a ta. Te va conduce la disperare, te va determina sa tipi, sa arunci cu obiecte, sa ai iesiri care nu te caracterizeaza. Acesta va fi modul sau de a iesi din relatie nepatat si de a te transforma pe tine in personajul negativ.

SAGETATOR

Nativul nascut in semnul Sagetatorului nu este tocmai ferm atunci cand doreste sa incheie o relatie amoroasa. Va mai sta din compasiune alaturi de tine, insa se va comporta mai degraba ca un strain sau chiar un dusman decat un partener de cuplu. Comunicarea nu va mai exista, replicile sale vor fi din ce in ce mai simple si mai cinice, determinandu-te astfel sa pleci din proprie intiativa.

CAPRICORN

Direct din fire, nativul Capricorn te va invita la masa in oras si iti va spune punctual motivul pentru care nu mai doreste ca voi sa formati un cuplu.

VARSATOR

Nativul nascut in semnul Varsatorului detesta disputele si certurile de orice natura. Tocmai din acest motiv, va prefera sa se retraga discret din viata ta si sa isi anunte plecarea printr-un… SMS. Nu va dori nimic de la tine, decat sa nu fie judecat pentru faptele sale.

PESTI

Nativul Pesti va prelungi o despartire, intrucat ii este foarte greu sa renunte in general la oameni. Va isca insa certuri si dispute in fiecare zi, va refuza sa iti mai vorbeasca, se va comporta pueril, ca mai apoi sa iti reproseze ca esti rece, ca nu mai esti tu.

Foto: Shutterstock.com