Cum vei sta cu banii in anul 2021, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
28 dec. 2020

Descopera cum vei sta cu banii in anul 2021 si ce poti face pentru a-ti imbunatati situatia financiara!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Vorbind de situatia financiara a nativilor din Berbec, anul 2021 va fi mai putin bun decat anul anterior. Vor aparea mai multe provocari care iti pot cauza probleme. Bugetul tau va fi fragil. Cu toate acestea, in ciuda acestui fapt, vei fi vazut/a muncind din greu pentru a-ti imbunatati viata financiara si pentru a face progrese. Din aprilie pana in septembrie, se vor vedea semne de revenire financiara, chiar daca mici. In perioada septembrie-noiembrie vor exista din nou fluctuatii economice, ceea ce va duce la cresterea stresului mental. Din decembrie, va incepe un moment bun pentru tine, deoarece vei intalni numeroase oportunitati de a castiga bani. Cu toate acestea, astrele te sfatuiesc sa ramai vigilent/a si atent/a, pentru ca doar asa vei reusi sa beneficiezi de sanse cu usurinta. Tranzitele planetare din acest an 2021 indica faptul ca te-ai putea imbolnavi, ceea ce va contribui la cresterea cheltuielilor si te vei simti constrans/a financiar. Aceasta fiind situatia, fii preventiv/a si ai grija din timp de sanatatea ta. Chiar daca nu e nimic grav, mai bine tai raul de la radacina.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

In ceea ce priveste situatia ta financiara, cheltuielile vor creste destul de mult anul acesta. Va trebui sa iti gestionezi mai bine banii si sa tii sub control cheltuielile inutile, altfel poate aparea o criza financiara serioasa. Luna ianuarie, sfarsitul lunii septembrie si noiembrie se vor dovedi a fi perioade nefavorabile. Astrele te sfatuiesc sa fii atent/a si precaut/a in timp ce efectuezi orice tranzactie monetara, altfel risti sa ai pierderi substantiale. Vei cheltui pentru sotul/ sotia sau iubitul/a, pentru ca e posibil ca acestia sa iti ceara lucruri pe care nu ti le permiti. Intr-o astfel de situatie, gandeste de doua ori inainte de a-i indeplini dorinta. Din aprilie pana la jumatatea lunii septembrie, Jupiter aduce rezultate si situatii de bun augur. Acest lucru va duce la o crestere a surselor de venit. Daca lucrezi la stat, e posibil sa obtii o casa sau un vehicul intre august si septembrie, pe langa alte beneficii materiale.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Situatia ta financiara se va mentine la un nivel normal in 2021. Cu toate acestea, unele influente astrale iti pot aduce pierderi in cazul in care nu esti atent/a cand efectuezi tranzactii de orice natura. Dar, nu te teme, dupa orice astfel de decadere, se vor observa unele imbunatatiri si vei avea mai multe sanse de a obtine profituri. Pe de alta parte, vei fi supus/a stresului tot timpul. Incearca sa iti distragi atentia cu orice. Sfarsitul lui ianuarie, februarie, aprilie, mai si apoi septembrie vor fi cele mai favorabile luni. Pe durata acestor perioade, orice efort depus din partea ta va avea rezultate garantate, ceea ce iti va aduce stabilitate din punct de vedere financiar.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.