6 cupluri de zodii care se cearta tot timpul

1
De Cristina Tudor
24 nov. 2020

In cazul anumitor zodii, lucrurile stau asa: indiferent cat de mult ar incerca, pur si simplu nu se pot intelege!

In functie de semnul tau zodiacal, exista un alt semn zodiacal cu care esti predestinat sa te certi mereu.

Daca esti intr-o relatie cu cineva cu care te certi mereu si vrei sa incerci sa remediezi problema, incepe prin a vorbi deschis despre lucruri. Incearca sa te pui in pielea partenerului tau si sa nu faci ca totul sa fie despre tine. Relatiile au nevoie de comunicare la urma urmei si, daca constati ca sunteti in permanenta in defensiva fara sa faceti ceva in acest sens, lucrurile se vor agrava. Macar incerci, nu?

Unele zodii chiar nu se pot intelege intre ele. Afla de ce si poate poti face ceva in acest sens!

Berbec si Capricorn

Nerabdarea si impulsivitatea Berbecului nu par sa fie deloc compatibile cu gandirea si personalitatea rezervata a Capricornului. Capricornul tinde sa abordeze problemele intr-un mod mai sensibil, in timp ce Berbecului ii place sa puna punctul pe I si sa spuna lucrurilor pe nume. Aceasta diferenta majora dintre ei il va determina pe Capricorn sa refuze sa mai vorbeasca, ceea ce va produce si mai multe probleme si certuri.

Taur si Varsator

Taurul este foarte traditional atunci cand vine vorba de dragoste, preferand sa vorbeasca, de obicei, despre bani si planuri de viitor ca si cuplu inca de la inceputul relatiei. Pe de alta parte, Varsatorului nu ii place sa traiasca conform regulilor societatii, preferand sa ia lucrurile asa cum vin. Motivul pentru care acest cuplu se cearta atat de mult este pentru ca Taurul isi accepta vulnerabilitatea, in timp ce Varsatorul se fereste de ea. In loc sa poata vorbi deschis despre orice il deranjeaza, Varsatorul prefera sa rezolve singur problemele, ceea ce il face pe Taur sa capete frustrari si il convinge ca niciodata nu vor reusi sa sparga acest zid dintre ei.

Gemeni si Pesti

Pestii se chinuie adesea sa inteleaga modul de gandire al Gemenilor. Deoarece Gemenii pot fi destul de instabili, agitati si contraintuitivi, Pestii simt ca e imposibil sa se inteleaga cu ei. Pestii prefera conversatiile serioase, din inima, dar Gemenilor le place sa ia totul in deradere, cu o degajare suparatoare. In ochii Gemenilor, insa, Pestii sunt cei care sunt de vina. In loc sa asculte ceea ce au de spus, Pestii au tendinta de a face ca totul sa fie despre ei. Acest lucru duce la certuri si la distantare emotionala.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.