De ce ai nevoie in saptamana 16-22 noiembrie pentru a fi fericita, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
16 nov. 2020

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru saptamana aceasta si de ce are nevoie sufletul tau in functie de zodia in care te-ai nascut.

Berbec – Ai nevoie sa lupti pentru ceea ce iti doresti

Este momentul sa iti aduni puterile si sa demonstrezi de ce esti capabila. Este momentul sa crezi in tine si sa lupti pentru a iti implini visurile pe plan profesional. Este momentul sa ai incredere si sa mergi mai departe indiferent de ce iti spun cei din jur.

Taur – Ai nevoie sa iti pui sentimentele pe primul plan

In aceasta saptamana astrele iti recomanda sa te concentrezi asupra vietii personale. Este momentul sa iti pui sentimentele pe primul plan, sa iti asculti inima si sa alegi cu sufletul. Incearca sa iti dai seama de ce ai nevoie in relatia de iubire pentru a fi cu adevarat fericita.

Gemeni – Ai nevoie sa nu te dai batuta

Esti putin obosita din cauza schimbarilor avute in saptamana anterioara; din fericire, oamenii dragi sunt alaturi de tine si iti ofera tot sprijinul de care ai nevoie pentru a te pune din nou pe picioare. Nu uita ca esti mai puternica decat crezi.

Rac – Ai nevoie de o mana de ajutor

Treci printr-o perioada mai aglomerata pe plan profesional si ai nevoie de o mana de ajutor pentru a reusi sa rezolvi la timp toate taskurile si sarcinile primite din partea superiorilor. Pe plan sentimental, lucrurile stau cum nu se poate mai bine intre tine si partenerul de cuplu.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.