De ce ai nevoie in saptamana 20-26 iulie pentru a fi fericita, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
20 iul. 2020

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru saptamana aceasta si de ce are nevoie sufletul tau in functie de zodia in care te-ai nascut.

Berbec – Ai nevoie de rabdare

Faci cateva schimbari destul de importante pe plan profesional in aceasta perioada si ai nevoie de rabdare pentru a vedea rezultatele muncii tale. Nu te grabi si ia deciziile dupa cum iti dicteaza sufletul.

Taur – Ai nevoie sa crezi in tine

Indrazneste sa iesi din zona de confort si sa iti urmezi visurile; ai nevoie sa crezi in tine, sa lupti pentru ceea ce iti doresti si sa nu renunti pana cand nu vei ajunge acolo unde iti doresti. Poti mai mult, mult mai mult.
Gemeni – Ai nevoie sa nu te dai batuta
Stiu ca este o perioada dificila, insa vei reusi sa treci tu si peste aceste momente. Nu te da batuta pentru ca esti mai aproape decat crezi de incheierea acestui capitol al vietii tale. Te asteapta lucruri minunate.

Rac – Ai nevoie sa iti asculti inima

Nu te mai lua dupa tot ce spun oamenii din jurul tau; in schimb, invata sa iti asculti inima si sa descoperi de ce ai nevoie cu adevarat pentru a fi fericita. Ia decizii bazandu-te pe intuitie.

Leu – Ai nevoie sa iti spui ca totul va fi bine

Crede in tine. Crede in puterea care creste in sufletul tau. Crede ca totul va fi bine. Crede ca poti trece peste asta. Invata sa te ridici de la pamant, sa te scuturi si sa mergi mai departe cu viata ta.

Fecioara – Ai nevoie de liniste

In aceasta saptamana ai nevoie de foarte multa liniste – vrei sa iti pui in ordine planul personal si este foarte important sa fii sigura de schimbarile pe care le faci. Invata sa stai singura si sa iti analizezi gandurile si sentimentele.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.