De ce ai nevoie in saptamana 21-27 decembrie pentru a fi fericita, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
22 dec. 2020

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru saptamana aceasta si de ce are nevoie sufletul tau in functie de zodia in care te-ai nascut.

Berbec – Ai nevoie sa nu te dai batuta

Esti acolo unde trebuie sa fii, sa nu uiti niciodata asta. Universul are grija de tine; mai mult, el are un plan bine stabilit pentru tine. Nu te da batuta, este o perioada mai dificila, dar va fi bine.

Taur – Ai nevoie de sfaturi si de sustinere

Aceasta saptamana este una destul de interesanta pentru tine si asta deoarece vine cu o serie de schimbari neasteptate pe plan personal. Este posibil sa fii nevoita sa iei o decizie importanta, care iti va modifica putin planurile pentru viitor. Oamenii la care tii iti sunt alaturi si te sprijina neconditionat.

Gemeni – Ai nevoie sa iesi din rutina

Poate ca lucrurile ar sta altfel daca ti-ai lua o scurta pauza de la tot ce faci si ti-ai dedica cateva zile doar tie. Incearca sa fii in conexiune cu sufletul tau, sa iti asculti inima, sa fii atenta la sentimentele si emotiile tale. Iesi din rutina si bucura-te putin de aceasta perioada.

Rac – Ai nevoie sa te descoperi

Lucrurile nu sunt tocmai usoare pentru tine, insa cand ti-a placut tie ceva usor? In aceasta perioada inveti clipa de clipa cine esti, de ce ai nevoie pentru a fi fericita si care este drumul pe care trebuie sa mergi mai departe. Nu te multumi cu mai putin decat meriti.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.