De ce ai nevoie in saptamana 22-28 martie pentru a fi fericita, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
22 mart. 2021

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru saptamana aceasta si de ce are nevoie sufletul tau in functie de zodia in care te-ai nascut.

Berbec – Ai nevoie sa iti faci o rutina

Aceasta saptamana pare sa fie una destul de aglomerata, stresanta si dificila pentru tine si trebuie sa inveti cum sa iti organizezi cat mai bine timpul astfel incat sa reusesti sa rezolvi si sa te ocupi de tot ce iti propui; cu multa rabdare vei trece si peste toata aceasta nebunie.

Taur – Ai nevoie de liniste sufleteasca

Aceasta perioada pare sa fie una dificila pentru tine din punct de vedere emotional; iti este greu sa faci pace cu trecutul, te gandesti ca ai facut cateva schimbari iar acum incepi sa le regreti si nu stii care mai este drumul tau in viata. Invata sa iti asculti inima si, cel mai important, sa ai rabdare.

Gemeni – Ai nevoie de iubire

Ai nevoie sa te inconjori de oameni frumosi, cu o inima speciala, care sa iti fie alaturi in aceste momente asa cum ai fost si tu pentru ei – mai exact sa te sprijine neconditionat, sa te ajute sa treci peste momentele prin care treci si sa iti spuna ca totul va fi bine.

Rac – Ai nevoie sa iti spui ca totul va fi bine

Crede in tine. Crede in puterea care creste in sufletul tau. Crede ca totul va fi bine. Crede ca poti trece peste asta. Invata sa te ridici de la pamant, sa te scuturi si sa mergi mai departe cu viata ta.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.