De ce ai nevoie in saptamana 28 februarie – 6 martie pentru a fi fericita, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
28 feb. 2022

Horoscop saptamanal 28 februarie – 6 martie. De ce ai nevoie in prima saptamana a lunii martie in functie de zodia in care te-ai nascut.

Cum va fi aceasta saptamana pentru tine si de ce ai nevoie de la astre iti spunem in cele ce urmeaza.

Horoscop Berbec
Ai nevoie de iubire

Iti doresti foarte mult sa lasi jos toate mastile pe care le porti si sa incepi sa fii mult mai sincera cu oamenii din jurul tau; sa spui ce ai pe suflet, sa fii vulnerabila, sa nu iti mai ascunzi emotiile si sentimentele pentru a parea puternica, neinfricata. In plus, ai nevoie de o imbratisare care sa iti dea aripi.

Horoscop Taur
Ai nevoie de raspunsuri

Sunt multe intrebari care iti macina sufletul si la care vrei sa gasesti raspunsuri. Nu dispera si incearca sa ai rabdare. Poate ca nu esti pregatita sa auzi ce urmeaza sa auzi. Intre timp, concentreaza-te pe lucrurile marunte care iti pot pune zambetul pe buze.

Horoscop Gemeni
Ai nevoie de prieteni

In ultima perioada intreaga atentie a fost indreptata asupra vietii profesionale, unde ai fost nevoita sa te ocupi de taskuri si proiecte importante. Ei bine, in aceasta saptamana trebuie sa te revansezi in fata oamenilor dragi pentru ca i-ai neglijat. In plus, si sufletul tau are nevoie de iubire.

Horoscop Rac
Ai nevoie de rabdare

Pe plan profesional in aceasta saptamana se intampla destul de multe lucruri noi; esti foarte concentrata asupra tuturor taskurilor de care trebuie sa te ocupi deoarece stii cat de importante sunt. Nu esti o persoana cu rabdarea la ea, insa de data aceasta chiar si cel mai mic detaliu primeste atentie din partea ta.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com