De ce ai nevoie pentru ca relatia ta sa fie perfecta, in functie de zodia in care te-ai nascut

1
De Cristina Tudor
10 sept. 2021

Relatia perfecta nu tine doar de compatibilitatea dintre tine si partener, ci este foarte important, de asemenea, sa tii cont de nevoile tale!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

In primul rand, ai nevoie de onestitate. Aceasta nu trebuie sa lipseasca din nicio relatie sanatoasa.

De asemenea, ai nevoie de cineva care sa inteleaga adevarul si care ti-l poate prezenta in asa fel incat sa te calmeze, deoarece tu, ca semn de foc, esti un incendiu dezlantuit.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Statornic si de incredere, tu esti considerat ancora zodiacului.

Fiecare ancora are nevoie, asadar, de o nava: are nevoie de cineva care sa o ajute sa iasa din zona de confort si sa exploreze lumea dincolo si in interiorul ei.

Ai nevoie de cineva care sa-ti reaminteasca constant ca nu totul poate fi la inaltimea standardelor tale de perfectiune si ca este in regula sa fie asa.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Tu esti considerat cameleonul zodiacului, deoarece esti capabil sa citesti oamenii si mediul inconjurator si sa iti asumi atmosfera.

Intr-o relatie, trebuie pur si simplu sa te simti suficient de confortabil pentru a fi tu si pentru a-ti arata adevaratul sine. Ai nevoie de cineva care sa te provoace creativ, desi deseori o faci tu singur.

De asemenea, ai nevoie de un partener care sa inteleaga ca, in ciuda aparentelor exterioare, uneori ai nevoie de timp de unul singur.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Pexels.com.