De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 2-8 august

de ce au nevoie zodiile
1
De Cristina Tudor
2 aug. 2021

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune de ce ai nevoie in aceasta saptamana.

Cum va fi urmatoarea perioada pentru tine si de ce ai nevoie de la astre iti spunem in cele ce urmeaza.

Berbec – Ai nevoie sa te redescoperi

Profita de aceasta saptamana si incearca sa fii mai atenta la relatia pe care o ai cu tine insati. Astrele iti ofera posibilitatea de a te redescoperi, de a te asculta si de a iti da seama de ce ai nevoie pentru a fi fericita cu adevarat.

Taur – Ai nevoie sa te iubesti

… si nu oricum, ci din toata inima. Cu fiecare celula a corpului tau. Ai nevoie sa te pui pe primul loc, sa te respecti, sa te pretuiesti si sa fii mandra de tine pentru ca ai reusit sa depasesti atat de multe obstacole, ai dus atat de multe lupte. Esti mai puternica ca oricand.

Gemeni – Ai nevoie sa nu te dai batuta

Poate ca este o perioada dificila, insa nu este o viata dificila. Sa nu uiti niciodata asta. Nu renunta la visurile tale din cauza obstacolelor care stau acum in calea ta. Aduna-ti puterile, ridica-te de la pamant si mergi mai departe. Poti depasi aceste dificultati. Va fi bine.

Rac – Ai nevoie de liniste

In aceasta perioada trebuie sa fii mai atenta la relatia pe care o ai cu tine insati, sa iti pui cateva intrebari, sa te redescoperi. Din acest motiv faci tot posibilul sa fie liniste in jurul tau. Deciziile pe care le iei vor aduce schimbari importante in viata ta.

Leu – Ai nevoie sa iti cunosti limitele

Trebuie sa fii mai atenta la modul in care te ocupi de viata profesionala. Nu accepta mai multe proiecte decat poti duce. Nu te ingropa in munca pentru ca nu vei reusi sa te ocupi de tot ce iti propui. Incerci sa impusti doi iepuri dintr-o lovitura, insa este posibil sa nu prinzi niciunul.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Unsplash.com