De ce Demi Lovato nu mai vrea ca fanii sa o felicite pentru ca a slabit

demi lovato
1
De Maria Constantin
28 mai 2021

Vedeta le-a explicat admiratorilor de ce complimentele lor pentru aspectul fizic pun presiune asupra ei.

Spre deosebire de multe vedete care abia asteapta sa se laude ca au reusit sa slabeasca, Demi Lovato nu este dornica sa culeaga complimentele pentru schimbarea sa de ordin fizic. Cantareata care a anuntat saptamana trecuta ca se identifica cu genul non-binar a explicat pe Instagram Story de ce nu mai vrea ca fanii sa o felicite pentru ca a slabit, relateaza Page Six.

„Nu stiu cine vrea sa auda asta, dar a felicita pe cineva pentru ca a slabit poate fi la fel de daunator ca a felicita pe cineva pentru ca s-a ingrasat dupa ce si-a revenit dupa o tulburare alimentara”, a scris artista in varsta de 28 de ani.

Demi a mai spus ca aprecierile despre slabit sau ingrasat ar trebui sa dispara: „Daca nu stii cumva problemele cuiva cu mancarea, te rog sa nu comentezi despre corpul lui. Pentru ca desi intentia ta este corecta, il poate face pe acel om sa stea treaz la 2:00 noaptea gandindu-se la acele cuvinte.”

Demi Lovato regreta ca a folosit filtre de infrumusetare pe Instagram: „Am realizat cat sunt de periculoase”

Mai mult decat un corp

Cantareata a explicat ca desi felicitarile pentru aspectul ei fizic o incantau, bucuria temporara a fost atenuata de „vocea” tulburarii alimentarii pe care o tot auzea in mintea sa, iar complimentele au determinat-o sa se intrebe ce gandeau oamenii despre corpul ei inainte de a slabi.

„Morala povestii: reprezint mai mult decat invelisul sufletului meu, care este corpul meu, si in fiecare zi lupt pentru a nu uita asta, asa ca va cer sa nu-mi reamintiti ca uneori asta e tot ce vad oamenii la mine”, a scris Demi Lovato.

Demi Lovato a facut dezvaluiri socante in documentarul Dancing with the Devil: „Viata mea a fost un film horror”

Artista si-a prezentat in martie noua silueta dupa ce a reusit sa slabeasca: „Nu mai numar caloriile, nu mai fac mai multe exercitii, nu ma retin de la nimic si mai ales nu-mi traiesc viata conform culturii dietelor… si de fapt am slabit”, a explicat ea pe retelele de socializare.

„Este o experienta diferita. Dar nu ma simt implinita de mancare, ci de intelepciunea divina si de indrumarea cosmica. Pace, liniste, bucurie si dragoste”, a mai scris Demi.

Foto: Instagram – @ddlovato