De ce este numit barbatul acestei zodii „burlacul suprem”. Adora flirturile, calatoriile si viata de seducator

1
De Cristina Tudor
26 aug. 2019

Barbatul din aceasta zodie este numit ”burlacul suprem” din cauza stilului sau de viata libertin.

Barbatul din semnul Sagetatorului adora interactiunea umana, in toate formele sale. Este comunicativ si vrea sa cunoasca persoane egale sau chiar superioare din punct de vedere intelectual.

Atractia sa spre diversitate se revarsa si asupra relatiilor sentimentale, transformandu-l intr-un burlac perpetuu. Nu ii place sa se angajeze serios in vreo legatura amoroasa sau chiar casnicie, deoarece il atrag mai mult experimentele.

Ii plac in special persoanele cu un caracter liber si independent, de regula persoane curajoase si temerare in ceea ce fac.

Este un partener optimist, caruia ii plac calatoriile, distractiile, aventurile. Isi doreste un partener tolerant cu care sa impartaseasca dorinta sa de libertate. Unirea cu un Sagetator va fi, in general, instabila, potrivit acvaria.com.

Ii plac totodata si relatiile sincere, clare, loiale, foarte greu va accepta o relatie cu o persoana angajata deja intr-o alta relatie (casatorit, logodit sau chiar divortat). Inclusiv in relatiile sale amoroase, nu vrea sa incalce nici o lege sau regula, chiar daca pune pret pe libertate.

Pentru a ajunge mai usor la inima sa, e bine sa te integrezi in anturajul sau, printre colegii de studii, printre colegii de la vreun curs sau cerc pe care il frecventeaza. Scoate-l la plimbare cat mai des, faceti sport impreuna, calatoriti, in strainatate daca se poate. Atrage-l cu discutii cu tenta spirituala, mergeti la biserica impreuna sau in pelerinaj, iesiti cat mai mult timp in natura, in locurile lui preferate.

Fiind atras de aventura, si cucerirea unui Sagetator poate fi o aventura plina de evenimente. Panda indelungata pana la seductie sunt foarte atractive pentru el. Faptul ca se simte urmarit, haituit chiar, il poate atrage foarte mult. Dupa ce a ajuns sa te cunoasca indeajuns de bine, drumul spre inima sa e liber, insa dorinta ta de a ajunge prea repede in pat ii poate scadea interesul.

Citeste continuarea pe Doctorul Zilei.

Foto: Shutterstock.com.