De ce isi poate pierde interesul pentru tine, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
10 iun. 2021

Afla de ce isi poate pierde interesul pentru tine si ce trebuie sa faci pentru ca aceasta situatie sa nu se intample, in functie de zodia lui!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Un Berbec isi poate pierde interesul pentru tine si pentru relatie pentru ca se simte confortabil.

A ajuns probabil la momentul in care incepe sa se plictiseasca. Se stie ca el se bucura de viteza si de competitie si, odata ce a ajuns in punctul in care e relaxat total, se va simti plictisit si nesigur cu privire la viitorul relatiei. Se va intreba daca vrea sa continue sau nu.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul este posesiv si devotat.

Isi pierde interesul si se raceste pentru ca simte ca acel interes nu este reciproc sau respectat. De asemenea, isi poate pierde interesul daca contactul fizic din relatie dispare, deoarece acest lucru este foarte important pentru el. Incearca sa comunicati despre problemele dintre voi, doar asa veti gasi o solutie.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Majoritatea Gemenilor sunt cunoscuti ca fiind instabili, nestatornici.

Intr-o relatie, acest lucru poate fi determinat de frica, de sentimentul de a nu fi dorit sau de nesiguranta. Toate acestea vor contribui la raceala si la pierderea interesului. Atunci cand intervine si nevoia lor de socializare, Gemenii bat in retragere sau chiar pun punct relatiei pentru a-si satisface nevoile.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.