De ce ne indragostim doar de 3 ori in viata

1
De Cristina Tudor
8 mai 2022

Ne indragostim doar de 3 ori in viata si de fiecare data dintr-un anumit motiv. Iata de ce!

De-a lungul timpului, filosofii au incercat sa defineasca acest concept al iubirii. Si au ajuns la o concluzie destul de surprinzatoare. Se pare ca ne indragostim doar de 3 ori in viata si fiecare dintre aceste iubiri are un scop diferit, neexistand nicio garantie ca toti oamenii vor ajunge la iubirea cu numarul trei.

Insa probabil ca deja te intrebi care sunt aceste trei tipuri diferite de iubiri. Gasesti mai multe detalii cu privire la acest subiect in randurile care urmeaza. Iata de ce ne indragostim doar de 3 ori!

Prima dragoste apare atunci cand suntem tineri. Este cunoscuta si sub numele de iubire idealista. Este ca un fel de poveste, un basm. Credem ca gasim persoana perfecta pentru noi. Toata lumea va fi geloasa pe tine la petreceri pentru ca ai reusit sa fii in cuplul perfect.
Care este problema majora cu acest tip de dragoste? Se bazeaza exclusiv pe modul in care te vad ceilalti oameni mai degraba decat cum te simti de fapt.

Cel de-al doilea tip de dragoste este cea in care simti ca viata te loveste. Se numeste dragostea grea. Aceasta este cea care ne permite sa ne dezvoltam sexualitatea, sa ne conturam dorintele si sa ne raspundem la intrebarea: „Cine sunt cu adevarat?”. Uneori, in timpul relatiei, crezi ca destinul v-a facut sa va intalniti pentru a fi impreuna toata viata. Iar alteori ai vrea sa te muti pe alta planeta pentru a fi departe de relatie si de toate problemele.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: depositphotos.com