De ce nu are incredere in el, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
16 dec. 2021

A avea o stima de sine scazuta nu este ceva ce poate fi gestionat cu usurinta.

Adesea, motivul pentru care avem o stima de sine scazuta este ca ramanem blocati intr-un circuit de lucruri negative legate de propria persoana, care se transforma intr-o spirala descendenta de care este greu sa scapam.

Este nevoie de timp pentru a transforma acea imagine negativa de sine in ceva pozitiv, asa ca este important sa insisti daca nu se intampla imediat.

Si, daca partenerul tau este cel care are o stima de sine scazuta, fa-ti timp pentru a afla motivul pentru care se confrunta cu aceste probleme de incredere, astfel incat sa poti fi alaturi de el.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul are o stima de sine scazuta, deoarece se critica mereu.

Este atat de competitiv cu el insusi nu doar pentru ca vrea sa fie cel mai bun dintre cei mai buni, ci si pentru ca simte ca trebuie sa se imbunatateasca constant ca persoana.

Toti oamenii stiu cat de muncitor este. Este genul de persoana care se straduieste constant sa-si atinga obiectivele si sa-ti stabileasca altele noi.

Din cauza presiunii imense, stima de sine a Berbecului scade atunci cand simte ca nu poate fi la inaltimea acestei imagini.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nevoia de stabilitate a Taurului ii guverneaza viata. E vorba de siguranta in relatii, in ceea ce priveste banii sau cariera lui.

Motivul pentru care are o stima de sine scazuta este ca, oricat de mult incearca sa mentina aceasta stabilitate, tot traieste cu frica ca nu face suficient.

Sigur, poate avea o slujba stabila si niste bani economisiti pentru situatii de urgenta, dar in strafundul mintii lui se gandeste mereu ca poate nu se descurca atat de bine precum ar trebui in acest moment al vietii. La fel se intampla si in cazul prietenilor si familiei.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii nu au fost niciodata buni in a lua decizii. Ei tind sa se gandeasca prea mult si sa se intrebe daca fac sau nu ceea ce este corect.

Motivul stimei de sine scazute a Gemenilor este faptul ca simt ca fac in mod constant alegeri proaste si pur si simplu plutesc prin viata fara directie.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com