De ce sunt magici ochii verzi? Cat de speciali sunt oamenii cu aceasta culoare de iris

1
De Cristina Tudor
4 feb. 2020

Oamenii cu ochii verzi sunt persoane foarte speciale. Doar 2% din populatia lumii detine aceasta culoare la ochi. Deci sunt foarte rari.

Oamenii cu ochii verzi sunt ca o furtuna de pasiune si erotism. Ochii verzi sunt mistici, fascinanti, incantatori. Te vrajesc, te hipnotizeaza, te ”fura”. Este foarte greu sa sustii privirea unor ochi verzi. Cumva iti patrund in suflet.

De obicei, oamenii cu ochii verzi sunt tacuti, linistiti, politicosi, dar extrem de atenti la detalii. Sa nu ai senzatia ca ai facut un gest si persoana cu ochii verzi nu a remarcat-o. Este dificil sa le scape ceva. Detecteaza undele magnetice, ei simt cand sunt mintiti sau cand li se ascunde ceva sau cineva se fereste de ei.

Au o sensibilitate iesita din comun, sunt foarte inteligenti si intotdeauna curiosi, potrivit Upvee.co.

Insa au si un defect, poate cea mai negativa dintre trasaturile lor. Pot fi foarte gelosi, este important sa invete sa-si gestioneze pornirile de gelozie. In general, aceste porniri se vor tempera odata cu inaintarea in varsta, cand devin din ce in ce mai siguri pe atuurile lor.

Persoanele cu ochii verzi sunt foarte muncitoare si pun pasiune in tot ce fac. Nu sunt fericiti sa faca vreun compromis sau sa lucreze intr-un domeniu care nu le face placere, nu ii stimuleaza creativ si intelectual.

Avand in vedere culoarea incantatoare a ochilor, e usor de ghicit ca sunt persoane fermecatoare, atragatoare, de un magnetism magic.

Citeste continuarea pe Doctorul Zilei.

Foto: Getty Images.