Astrologie: Cele mai infricosatoare trasaturi de personalitate ale zodiilor

1
De Daniela Mitran
14 nov. 2019

Sa dam cartile pe fata! Unele persoane provoaca teama prin simpla lor prezenta. De vina nu este aspectul lor, nici stilul vestimentar, nici vocabularul. Totul porneste de la atitudinea pe care o au sau… pur si simplu de la felul lor de a fi.

Astrele au un mic rol si de aceasta data. Daca te intrebi de ce unele persoane nu par foarte prietenoase, afla ca fiecare zodie are o latura intunecata ce provoaca teama. Te invit sa descoperi care sunt acele lucruri legate de personalitatea ta care le dau celor din jur fiori pe sira spinarii.

Berbec

Persoanele nascute in zodia Berbec provoaca teama pentru simplul motiv ca au un temperament greu de stapanit. Deoarece se aprind foarte repede si orice discutie cu ele poate ajunge intr-un punct negativ, unele persoane prefera sa evite conversatiile in detaliu. Persoanele nascute in zodia Berbec nu au intentii rele, insa nici nu isi pot controla furia.

Taur

Persoanele nascute in zodia Taur provoaca teama pentru ca sunt foarte incapatanate. Cand isi propun ceva, nimic nu le poate opri. Nu conteaza daca gresesc sau nu, ele isi doresc doar sa actioneze. Fara sa isi dea seama, pot rani sentimentele altor persoane. Nu au o inima rea, doar isi doresc sa se afirme si sa primeasca apreciere.

Gemeni

Persoanele nascute in zodia Gemeni provoaca teama pentru ca stiu sa minta foarte bine. Deoarece au o personalitate multipla, ele sunt greu de urmarit sau… de anticipat. Actioneaza doar in avantajul lor si de cele mai multe ori ajung sa raneasca sentimentele altor persoane. Nu fac rau in mod intentionat, insa au aceasta capacitate duala care poate fi infricosatoare pentru cei din jur.

Rac

Nu poti sa spui despre un Rac ca este infricosator, pentru ca iti va acorda atentie si va incerca sa fie prietenos. Cu toate astea, foarte multe persoane nascute in acest semn zodical provoaca teama prin posesivitatea lor si nevoia de atentie si afectiune. Uneori, oamenii se pot simti sufocati in prezenta lor.

Leu

Zodia Leu poate fi intimidanta. Deoarece au o atitudine impunatoare si actioneaza cu foarte multa incredere, Leii ii fac pe ceilalti sa se simta inferiori in prezenta lor. Persoanele nascute in zodia Leu provoaca teama din simplul motiv ca uneori au tendinta sa exagereze. Reactiile lor nu sunt mereu conforme cu realitatea, se pricep sa dramatizeze sau sa arunce vina asupra altora. Insa ele nu sunt deloc rau intentionate, nici conflictuale. Isi doresc doar sa aiba dreptate.

Fecioara

Fecioarele provoaca teama din cauza dorintei lor de a atinge mereu perfectiunea. Sunt mult prea atente la detalii si acest lucru poate fi destul de obositor pentru persoanele din jurul lor. Totul capata o directie negativa in momentul in care persoanele nascute in zodia Fecioara au foarte multe pretentii de la colegi, sefi, prieteni sau chiar persoana iubita.

Balanta

Persoanele nascute in zodia Balanta provoaca teama pentru ca nu pot ierta. Desi sunt foarte vesele, sociabile si prietenoase, ele pot sa intoarca cu usurinta spatele celor care le-au ranit. Balantele nu au nevoie de motive solide pentru a avea sentimente negative. Este suficient sa intocmeasca o lista cu toate acele lucruri care nu le-au placut. Si cine stie ce s-ar intampla daca ar planui sa se razbune…

Scorpion

Persoanele nascute in zodia Scorpion provoaca teama din simplul motiv ca pot avea o atitudine foarte rece si distanta. Ele pot renunta cu usurinta la cineva, mai ales in momentul in care considera ca au fost victimele unor nedreptati. Desi aparent iarta, ele nu pot trece cu vederea tot ce s-a abatut asupra lor. Sunt foarte meticuloase cand vine vorba de razbunare, insa nu actioneaza mereu.

Sagetator

Daca te intrebi de ce unele zodii provoaca teama, afla ca in cazul persoanelor nascute in zodia Sagetator nu exista motive reale. Singurul lor defect este acela ca nu sunt consecvente. Au o atitudine schimbatoare, trec prin foarte multe stari de la o zi la alta si uita uneori sa isi respecte promisiunile.

Capricorn

Despre persoanele nascute in zodia Capricorn nu se poate spune ca provoaca teama. Ele reusesc insa sa contrarieze foarte multe persoane, iar acest lucru se intampla din simplul motiv ca se pot detasa foarte usor. Deoarece fericirea lor este mult mai importanta, ele nu permit ca alte persoane sa le demoralizeze. Si nici nu accepta ca alte persoane sa aiba o influenta negativa asupra lor.

Varsator

Persoanele nascute in zodia Varsator nu provoaca teama, insa cu siguranta pot agita destul de mult spiritele. Deoarece sunt extrem de imprevizibile, aceste persoane se pot certa din motive banale sau pot trece cu vederea aspecte mai grave atunci cand ceilalti se asteapta mai putin.

Pesti

Persoanele nascute in zodia Pesti nu provoaca teama, insa ele pot indeparta oamenii din cauza gandirii lor negative. Din pacate, aceste persoane au momente in care pot sa priveasca totul intr-un mod extrem de pesimist. Atunci cand pica pe aceasta panta, persoanele nascute in zodia Pesti reusesc cu greu sa-si regaseasca bucuria de a trai.

Foto: Getty Images.