Descopera beneficiile Clubului CCC

1
De Teodora Tirca
29 apr. 2022

Clubul CCC ii asteapta pe iubitorii de tendinte si ocazii extraordinare. Fiecare achizitie este inca un pas catre noi oportunitati si reduceri atractive. Cumpara, treci la nivelul urmator si bucura-te de beneficii unice create pentru nevoile tale in materie de moda.

Clubul CCC este o comunitate unica formata din iubitorii de fashion in care toata lumea se va simti confortabil. In acest loc plin de inspiratie, tendinte si oportunitati, membrii vor gasi continut creat pentru cerintele lor individuale. Pe cei mai fideli Membri ai Clubului ii asteapta beneficii unice – servicii suplimentare, reduceri dedicate si invitatii pentru intalniri de moda ce ii vor inspira.

Pentru a te alatura Clubului CCC, ai nevoie doar de aplicatia mobila CCCcare este disponibila pentru urmatoarele sisteme: Android (Google Play), iOS (AppStore) si Huawei (AppGalery). Clubul poate fi accesat si prin intermediul site-ului ccc.eu. Membrii Clubului pot uita de cardurile de plastic demodate – toate informatiile si tranzactiile sunt colectate intr-un spatiu virtual. Abonamentul este complet gratuit.

Schimba statutul beneficiilor tale

Clubul CCC ofera nu doar cumparaturi la cele mai bune preturi, ci si o experienta de neuitat. Avansarea catre urmatorul nivel in Clubul CCC reprezinta si o garantie a beneficiilor suplimentare – inclusiv oferte speciale de la parteneri sau intalniri cu teme dedicate modei, rezervate doar Membrilor Clubului!
Pana acum, Membrii Clubului au avut ocazia sa participe la evenimente exclusiviste pentru brand, precum cel in care s-a gatit pentru un stil de viata sanatos la inceput de an. Alatura-te Clubului CCC pentru a verifica ce oportunitati te asteapta. Si vor fi o multime de atractii si in acest an!
Membrii activi ai clubului primesc mai mult

Fiecare RON cheltuit in magazinele CCC si pe ccc.eu este important. Achizitiile inregistrate in Club se vor schimba in statusuri, iar acestea garanteaza accesul la noi beneficii.

Membrii Clubului CCC pot atinge trei statusuri in functie de nivelul de achizitie: Standard, Silver si Gold. Fiecare dintre Membrii Clubului isi incepe aventura cu statutul Standard, dar fiecare achizitie ii aduce mai aproape de nivelul superior. Nivelul Standard aduce o garantie a returnarii in 60de zile a produselor achizitionate fara a prezenta o chitanta, livrare gratuita online a comenzilor de peste 49 de lei, -10% reducere la achizitii sub forma de cadou pentru ziua de nastere si acces la continut exclusiv in aplicatia CCC.

Nivelurile urmatoare sunt Silver si Gold. Odata ajunsi aici, membrii Clubului beneficiaza de o oferta mare de reduceri pregatita de Parteneri si economisesc pana la cateva sute de lei. In plus, statutul Silver garanteaza 90 de zilede returnare fara chitanta, cadou de ziua de nastere sau o reducere unica o data pe an de -20%. Membrii Silver ai Clubului primesc si un pachet de cincilivrari online gratuite pentru achizitii de peste 40 de lei.

Statutul Gold ii conduce pe Membrii Clubului CCC la cel mai inalt nivel de beneficii in materie de reduceri, inspiratie, continut exclusiv si tendinte in moda.Pentru Membrii cu acest statut, compania CCC a pregatit un pachet de 6 discounturi aditionale pe luna, un cadou de ziua de nastere si o reducere de 30% o data pe an. Statutul Gold garanteaza, de asemenea, retur de pana la 120 de zile fara chitanta si livrare online gratuita fara o suma minima.

Cumparaturile convenabile la preturi atractive nu sunt singurul avantaj al comunitatii Clubului CCC. Pentru Membrii Clubului Gold si Silver, Partenerii au garantat reduceri exceptionale.

Au fost pregatite, printre altele, oferte dedicate si prin parteneri, de catre Empik Foto, StarGift, 7card@Home, Marionnaud, precum si altii. Toate ofertele partenerilor sunt disponibile pe: https://ccc.eu/ro/club-ccc.

Nu esti inca membru al Clubului CCC? Nu ezita – descarca aplicatia mobila CCC sau inregistreaza-te pe ccc.eu/ro. Alatura-te comunitatii modei si obtine beneficii unice!

Foto: PR.