Dictionar de vise: ce inseamna cand visezi ca te ineci

1
De Cristina Tudor
12 feb. 2020

Ce inseamna cand visezi ca te ineci? Este motiv de ingrijorare? Pe langa senzatia ciudata, de sufocare, pe care o ai in timpul somnului, iti spunem ca nu este cazul sa te ingrijorezi.

Dictionar de vise: Ce inseamna visul in care te ineci?

Daca ai visat ca te ineci, aceasta este modalitatea subconstientului sa iti transmita ca esti coplesita de griji si emotii negative. Ai anumite frici, dureri, incerci sa ascunzi anumite probleme, iar ele te bantuie si vor sa iasa la suprafata. Visul in care te ineci mai inseamna si ca incerci sa supravietuiesti, te lupti ca sa razbesti.

De asemenea, visul in care te ineci mai poate simboliza ca te simti neputincioasa intr-o relatie, te-ai implicat prea mult iar acum, cand lucrurile au scapat de sub control, nu stii ce sa faci ca sa iti alini suferinta.

Dictionar de vise: ce inseamna daca visezi ca te ineci, dar esti salvat?

Daca ai visat ca te inecai insa intervine cineva si te salveaza de la inec inseamna ca stii ca ai persoane pe care te poti baza atunci cand ai nevoie de o mana de ajutor sau un umar pe care sa plangi. Treci printr-o perioada in care esti mai calma, mai linistita, te simti mai odihnita si nu mai pui la suflet tot ce se intampla in jur si nu e tocmai ce trebuie.

Dictionar de vise: ce inseamna visul in care te ineci intr-un bazin, intr-o piscina

Cand visezi ca te ineci intr-o piscina sau intr-un bazin de inot semnifica faptul ca esti mult prea inversunata, mult prea competitiva si dura. Renunta sa te mai iei la intrecere cu toata lumea, nu te mai provoca sa fii mai buna ca altii, fiecare are propriile calitati si defecte si drumul propriu.

Citeste continuarea pe wowbiz.ro

Foto: Shutterstock