Cele mai surprinzatoare 10 relatii de prietenie dintre zodii

1
De Cristina Tudor
6 feb. 2020

Desi poate parea ciudat, relatia de prietenie dintre aceste zodii functioneaza perfect!

Compatibilitatea zodiacala nu este doar pentru relatii romantice, aceleasi reguli se aplica si pentru prietenii. Conform astrologiei, exista cateva semne zodiacale care, pe baza trasaturilor lor de personalitate, nu ar trebui sa se inteleaga. Cumva, insa, aceste zodii leaga cele mai stranse si frumoase relatii de prietenie.

Pesti si Varsator

Cei doi ciudati ai zodiacului pot ridica mari semne de intrebare atunci cand sunt vazuti impreuna. Oare despre ce pot discuta ei doi? Sigur, Varsatorul nu va intelege tot timpul starea emotionala a Pestilor, dar in ceea ce priveste inteligenta si umorul sunt inseparabili. In momentul in care Varsatorul simte ca s-a creat o legatura si incepe sa se simta confortabil in prezenta Pestilor, treptat ii va lasa sa il cunoasca in profunzime. Pestii sunt rabdatori si relaxati, asa ca sunt candidatii perfecti pentru postul de prieteni.

Varsator si Fecioara

Aceste zodii se inteleg doar pentru ca ambele sunt foarte inteligente. Aceasta pereche este, de fapt, una dintre cele mai populare atunci cand vine vorba de prietenie.

Cand se reunesc, vei fi uimit de planurile lor de a schimba lumea, de discutiile lor despre evenimentele actuale si de aprecierea pe care o au reciproc una fata de cealalta. Ambele zodii poseda un nivel ridicat de cunostinte asupra unor subiecte si interese similare.

Balanta si Scorpion

Aceste zodii se inteleg atat de bine pentru ca amandoua vor totul sau nimic. Intensitatea nativa a Scorpionul si devotamentul consecvent al Balantei sunt reteta perfecta pentru o prietenie valoroasa. Aceste semne sunt mereu alaturi unul de celalalt, nu pentru ca trebuie, ci pentru ca asa simt.

Leu si Fecioara

Aceste zodii formeaza una dintre cele mai longevive prietenii din intreg zodiacul. In ciuda nevoii constante de practica si logica a Fecioarei si nevoia Leului de atentie si afectiune, acestia doi vor fi mereu cei mai buni prieteni. Fecioara urmeaza atent planurile, iar Leul adora consecventa si obiectivele orientate spre oameni.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.