Echinoctiu de primavara 2021, semnificatie puternica pentru zodii: Chemare la echilibru pe toate planurile

1
De Cristina Tudor
20 mart. 2021

V-ati intrebat vreodata ce importanta are Echinoctiul in viata noastra, in aceasta perioada din an in care ziua si noaptea devin egale?

Nu in mod surprinzator, acest eveniment are o insemnatate bogata pentru oameni. De secole, acestia au celebrat Echinoctiul indiferent de apartenenta la diverse culturi ale lumii. Avem o legatura profunda cu acest moment din an si nu doar din punct de vedere simbolic, ci si energetic. Va invitam sa descoperiti cum va fi influentata fiecare zodie de acest eveniment astral ce are loc pe 20 martie, zi in care Soarele intra in Berbec.

Echinoctiul de primavara – 20 martie 2021

Cand are loc Echinoctiul de primavara, ziua si noaptea devin egale si este momentul cand se considera ca incepe primavara in emisfera nordica si toamna in cea sudica. Acest moment este celebrat din timpuri stravechi de catre oameni, indiferent de apartenenta la o anumita cultura si religie, Echinoctiul marcand puterea dualitatii, chemarea la echilibru si transformare interioara si exterioara catre regenerare, renastere, prosperitate si armonie.

Echinoctiul ne reaminteste puterea care salasuieste in noi si importanta ritmului naturii pentru viata pe Pamant, unde dualitatea este de fapt un intreg, unde lumina si intunericul sunt de fapt intr-o relatie de iubire, de completare si armonie.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.