Eclipsa de luna prin penumbra de pe 5 iunie: Vei depasi aceasta furtuna emotionala?

1
De Cristina Tudor
5 iun. 2020

Eclipsa de Luna care are loc in 5 iunie va aduce un ecou puternic asupra planului emotional si spiritual. Astrologic vorbind, influenta unei Eclipse de Luna poate dura pana la 6 luni, insa de data aceasta va fi mult mai intens, pentru ca la scurt timp vor avea loc inca doua evenimente astrale importante: Eclipsa de Soare din 21 iunie si Eclipsa de Luna din 5 iulie.

Ne pregatim pentru provocari si schimbari majore in plan sentimental si personal, fiindu-ne zdruncinate relatiile si credintele.

Eclipsa de Luna din 5 iunie 2020 poate fi vazuta si admirata de pe continentele Africa, Asia, o buna parte din Australia, dar si in Orientul Apropiat sau deasupra Oceanului Indian. Partial, este vizibila si in Europa.

Luna plina in Sagetator si Eclipsa de Luna prin penumbra din 5 iunie: interpretari astrologice

E timpul sa devenim o varianta mai buna a noastra

Astrologic vorbind, influentele Lunii Pline in Sagetator din 5 iunie merg catre planul personal, venind cu provocarea de a invata sau a trai experiente si lucruri noi, menite sa ne imbogateasca planul emotional si spiritual. Aceasta Luna Plina ne impinge sa ne extindem baza de cunostinte, sa ne apucam de unele cursuri sau sa luam decizia de a face o schimbare in cariera, sa ne perfectionam unele cunostinte sau sa luam unele acreditari/certificari, in tot cazul ne indeamna la dezvoltare pe plan cultural si in cariera. Tot acum putem pune bazele unui drum mai lung, putem incepe sa dezvoltam o idee de afaceri cu care rezonam si pe care chiar incepem sa o punem in practica, sa o proiectam in viitor cu elemente clare, realizabile, fara a visa cu ochii deschisi.

Sigur ca provocarile de acest gen iau nastere din nelinisti, neajunsuri sau pur si simplu din dorinta de a facee ceea ce ne dorim in viata. Ele vin cu responsabilitati mari ce vor cadea pe umerii nostri, atragand totodata nelinisti, tensiuni si stres. Este important sa ne gandim deja la metode de relaxare, de imbunatatire in stilul de viata si la un mai bun management al stresului.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Pixabay.com.