Ele sunt cele mai intelepte si mai intuitive semne zodiacale. Vad chiar prin tine

1
De Cristina Tudor
15 apr. 2021

Intuitia lor este dar divin. Nici nu trebuie sa le spui ceva – isi dau seama imediat ce te privesc in ochi. Afla daca si tu te regasesti printre ele.

Fiecare semn zodiacal este unic si nu are doar propriile sale trasaturi, ci si dorinte, atitudini, stari de spirit – si un simbol diferit. Se spune ca Universul este format din patru elemente importante: aer, apa, pamant si foc.

Fiecare element ii este atribuit unui anumit semn zodiacal.

Iata care sunt cele mai intelepte semne zodiacale:

Varsator

Varsatorii sunt persoane foarte rationale, intelectuale, cu o gandire extrem de logica. Le place independenta, libertatea si aventura. Este posibil sa nu fie atat de emotionali deoarece evita contactele foarte profunde, care sa scoata la iveala latura lor sensibila. Iau cele mai bune decizii (chiar si in momentele tensionate, de criza) si intotdeauna se lasa condusi de intuitie indiferent de sfaturile pe care le primesc de la oamenii din jurul lor – isi traiesc propria viata dupa propriile reguli, dorinte, visuri, planuri.

Varsatorii nu te vor dezamagi niciodata. Sunt acolo pentru tine, te sustin neconditionat si lupta alaturi de tine pentru a te ajuta sa depasesti momentele dificile. O calitate incredibila de-a lor este faptul ca sunt buni vizionari – privesc lucrurile din alte puncte de vedere, cu alti ochi si reusesc sa descopere detalii pe care nimeni nu le mai descopera.

Sunt creativi si mintea lor lucreaza non stop la idei noi. Sunt ganditori si filozofi. Motto-ul care ii caracterizeaza cel mai bine: „Incearca sa faci din aceasta lume un loc mai bun.”

Balanta

Balantele sunt cunoscute a fi paradoxale insa, fara indoiala, sunt intelepte precum Varsatorii. Sunt amabile, rationale si blande. Iubesc comunicarea, sunt extrem de sociale si deschise. Au un dar aparte – acela de a isi da seama imediat cand o persoana minte. Sunt perfectionisti in a depista chiar si cei mai priceputi mincinosi.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.