Evenimentele astrologice ale lunii decembrie: Ce a pregatit Universul pentru noi in ultima luna din 2020

1
De Cristina Tudor
8 dec. 2020

2020 ne-a adus numeroase obstacole carora le-am supravietuit. Avem rani de vindecat, iubiri de uitat, amintiri de ingropat.

Insa daca reusim sa trecem si peste luna decembrie, viata noastra se va schimba radical si, in sfarsit, vom vedea lumina divina. Va rasari si Soarele pe strada noastra.

Dragostea si intunericul se intalnesc. Anul 2020 a fost anul trezirii, al cresterii si al schimbarii. Multe momente ne-au zguduit viata si ne-au pus la pamant insa, in acelasi timp, ne-au aratat cat de puternici suntem si ne-au facut sa gasim curajul de a merge mai departe indiferent de situatie.

Un nou ciclu vechi de 200 de ani va incepe odata cu sfarsitul anului 2020 si va accelera ascensiunea noastra pe plan spiritual.

Iata care sunt cele mai importante evenimente astrologice din decembrie si cum ne vor afecta acestea:

12/12: 12 decembrie 2020 – Acesta este numarul ingerului asociat cu finalul si, de asemenea, activeaza lumina divina din corpul nostru. In aceasta zi putem obtine o mai buna intelegere a timpului si putem face pace cu trecutul.

14 decembrie: Eclipsa de Soare si Luna Noua. Mijlocul lunii decembrie vine cu prima eclipsa totala de Soare din acest sezon – si se aliniaza cu o Luna Noua in zodia Gemeni. Gandurile „plantate” sub aceasta Luna Noua ne vor aduce in curand mari beneficii.

15 decembrie: Chiron isi reia cursul normal. Dupa aproape 6 luni de retrograd, Chiron revine la normalitate. Lectiile pe care le-am invatat in toata aceasta perioada ne vor ajuta sa crestem in anul 2021.

17 decembrie: Saturn trece in Varsator. Saturn se muta in zodia Varsator si va stationa aici mai bine de doi ani. La nivel personal, un nou ciclu karmic este pe cale sa inceapa. Karma ne va aduce noi provocari si lectii interesante.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Pixabay.com.