Evenimentele astrologice din august 2021 ne reamintesc ca fiecare sfarsit are un nou inceput

evenimente astrologice august 2021
1
De Cristina Tudor
31 iul. 2021

Furtunile energetice puternice ale lunii august ne indeamna sa fim sinceri cu noi insine.

In urmatoarea perioada vom primi semne divine de la Univers care ne vor arata drumul pe care trebuie sa mergem mai departe. Invatam ca fiecare sfarsit are un nou inceput, vindecam rani vechi pe care pana acum le-am tot bandajat si ne continuam calatoria prin viata cu speranta ca va fi mai bine.

Intram in luna august, a opta luna a lui 2021, ceea ce inseamna ca oficial suntem in a doua jumatate a acestui an. Universul ne sfatuieste sa ne pregatim de o perioada intensa de sentimente si emotii deoarece energiile puternice venite din spatiu vor avea un impact serios si direct asupra starilor noastre.

Sa exploram energia puternica a lunii august:

2 august: Saturn in opozitie cu Soarele

Pe 2 august, puternicul Leu imparte opozitia cu Saturn (retrograd in Varsator). In aceeste zile este posibi sa avem stari si sentimente ciudate – parca nu suntem vazuti de oamenii din jurul nostru in felul in care ne dorim noi. De asemenea, increderea in noi poate fi la un nivel scazut, indemnandu-ne sa ne reevaluam si sa cream o relatie adevarata cu noi insine.

8 august: Luna Noua in zodia Leu

Luna Noua rasare in semnul Leului, ajutandu-ne sa ne pregatim pentru un nou inceput. Acesta este un moment foarte bun pentru a descoperi si a impartasi acele lucruri care ne fac speciali – ma refer la puterile noastre unice, diferite, creative.

Avem ocazia sa lasam copilul interior sa iasa, sa se joace si sa ii permitem sa ne arate ce inseamna fericirea adevarata. Ar trebui sa ne indreptam atentia asupra activitatilor relaxante si a planurilor legate de sport, recreere, hobby-uri, romantism si intalniri.

12 august: Perseide (ploaia spectaculoasa de stele)

Perseide sunt o ploaie de meteori ce a inceputinca din luna iulie, insa punctul de apogeu va fi atins in noapte de 12 spre 13 august, cand numarul de meteori va ajunge la 160-200 de bucati pe ora.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Unsplash.com