Evenimentele astrologice din iulie 2020 vor schimba destine. Sfatul Universului pentru fiecare zodie

1
De Cristina Tudor
2 iul. 2020

Intrebarea este: suntem pregatiti pentru tot ce urmeaza?

Pana acum 2020 a fost anul schimbarii pentru majoritatea zodiilor. Urmeaza o perioada la fel de intensa, cu transformari care vin pentru a ne schimba drumul in viata si a ne invata lectii importante.

Evenimentele astrologice care vor avea loc in luna iulie aduc cu ele un val de energie incredibil de care multi dintre noi ar trebui sa profitam. Iata care sunt acestea si cum ne vor influenta:

2 iulie 2020: Saturn intra in Capricorn si va ramane in aceasta zodie pana la finalul lunii decembrie. Vom observa ca problemele avute in lunile precedente (in special in martie) ne vor agita din nou sufletele. Este foarte important sa invatam sa le rezolvam astfel incat sa le lasam in trecut o data pentru totdeauna.

3-7 iulie 2020: Sirius se va alinia cu Soarele. Pe masura ce Soarele ne ofera lumina, energie si ne umple de viata, Sirius ne va intineri sufletele. Este un moment foarte bun pentru a fi mai atenti la lucrurile care ne fac fericiti.

5 iulie 2020: Luna plina in Capricorn vine pentru a incheia capitole neplacute. Tot ce am trait pana acum va fi lasat in spate. Va fi o perioada excelenta pentru noi inceputuri, pentru schimbari importante si pentru a ne detoxifica sufletele.

12 iulie 2020: Mercur isi reia mersul direct in zodia Rac. Vom experimenta o perioada mai linistita si o mai mare claritate cu privire la evenimentele din viata noastra. Schimbarile nu ne mai sperie atat de mult.

20 iulie 2020: Luna Noua in Rac vine cu inceputuri noi pentru multe zodii. Ne vom simti inspirati sa stabilim obiective noi in cadrul acestui eveniment astrologic. Cu toate acestea, Saturn va fi destul de activ si s-ar putea sa transmita energie puternica, greu de acceptat. Vor fi momente in care ne vom simti destul de presati si agitati.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.